Osnaživanje kroz mentorstvo: Moj put s Mentoring Byte programom

Osnaživanje kroz mentorstvo: Moj put s Mentoring Byte programom

Dragi čitatelji!

Danas želim s vama podijeliti svoje iskustvo i istaknuti važnost programa Mentoring Byte koji je pružio nevjerojatnu podršku i usmjerio me prema ostvarenju vlastitih poslovnih ciljeva. Ovaj besplatni program omogućuje sudionicima da odaberu mentora koji najbolje odgovara njihovim potrebama i ambicijama.

Za mene je to bila fantastična prilika da dobijem podršku i stručnost. Kroz Mentoring Byte program upoznala sam iznimnu osobu koja je postala moj mentor - Maris. Bila sam

u potrazi za stručnom i pouzdanom osobom koja će mi pomoći razraditi moju ideju i otvoriti vlastiti posao. Maris se pokazala kao idealan izbor i od samog početka, njena stručnost i predanost su me oduševile. Naša suradnja je rezultirala sa pet uspješnih sastanaka, a 5., zadnji, sastanak je ujedno bio i završetak mentoringa.

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka u mom putovanju bio je kada je moja ideja uspjela doći do finala prestižne nagrade - Social Impact Award Croatia. To je bio trenutak koji je potvrdio važnost i inovativnost moje ideje, ali isto tako i vrijednost koju Mentoring Byte program donosi. Zahvaljujući podršci od strane Maris i programa, blizu sam i predaje poslovnog plana za dobivanje mjera za samozapošljavanje. Taj korak će mi pomoći ostvariti svoj san o vlastitom poslu.

Ovaj program nije samo pružio konkretne korake prema uspjehu, već me i dodatno motivirao za dalje. Vidim koliko je važno imati stručnu podršku i vjerovanje u vlastite mogućnosti. Kroz Mentoring Byte program osjetila sam kako rastem i razvijam se u poslovnom i privatnom smislu. Uzbuđenje i strast koju osjećam danas su dokaz da programi poput Mentoring Byte mogu transformirati živote i pružiti nevjerojatne prilike. Bez obzira na financijske prepreke ili druge izazove, postoje ljudi spremni pružiti podršku i pomoći ostvariti naše snove.

Pozivam vas da istražite ponuđene mentore i pridružite se zajednici koja će vas podržati na putu ostvarenja vaših poslovnih ciljeva. Uvjerena sam da ćete poput mene osjetiti snagu mentorstva i otkriti svoj vlastiti potencijal. Barem je takvo bilo moje iskustvo, a vama svima želim mnogo uspjeha u ostvarenju vaših poslovnih ambicija!

Preuzeto sa mentoringbyte.com, Ines Kovačić

Članak by Mentoring Byte

Mentoring Byte

Mentoring Byte pokrenule su Nataša Kapov, Andrea Knez Karačić, Marina Grljušić i Lora Pleško, četiri žene s dugogodišnjim iskustvom u IT industriji.

Kako njih 4 razvijaju svoje karijere upravo unutar IT-ja, prirodno je bilo da i žele učiniti nešto u toj industriji.

IT je izrazito kompetitivna i brza industrija i ponekad je teško držati korak s novim tehnologijama i trendovima, što može rezultirati osjećajem neadekvatnosti.

Mentoring Byte je stvoren kao odgovor na ovaj problem. Ukratko - Mentoring Byte je volonterska inicijativa kojoj je cilj osnaženje lokalne IT zajednice kroz međusobno pomaganje i dijeljenje znanja putem ovog besplatnog i volonterskog mentorskog programa.

Više o Mentoring Byte-u na www.mentoringbyte.com

Srijeda, 27.03.2024. / Ines Kovačić, mentoringbyte.com