Analitičar podataka (m/ž)

31 dan do isteka

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za zapošljavanje na području Hrvatske. Više od 20 godina pomažemo tvrtkama u pronalasku odgovarajućih kandidata za širok spektar radnih mjesta. Ostvarujemo prvi kontakt s kandidatima te omogućavamo kvalitetno, brzo i efikasno povezivanje s tvrtkama vrlo širokog područja djelovanja. Podrška smo kandidatima u cijelom selekcijskom procesu te brinemo o kvaliteti provedenih natječaja za radna mjesta.

Naš klijent je multinacionalna poljska kompanija koja tvrtkama nudi rješenja usmjerena na poboljšanje kvalitete života zaposlenika promocijom zdravlja i tjelesne aktivnosti. U sklopu svoje ponude nude programe sa sportskim i rekreacijskim sadržajima, wellness programe, a svoju ponudu svakodnevno šire dodatnim sadržajima. Tvrtka je, osim u Hrvatskoj, aktivna u nekoliko europskih zemalja, a njihova poznata ponuda čini jedan od omiljenih benefita za zaposlenike. Sjedište tvrtke u Zagrebu je na području Zavrtnice.

S obzirom na vrlo uspješno poslovanje, spremni su proširiti svoj tim stručnjaka, a pridružiti im se možete u ulozi:

Analitičar podataka (m/ž)

Opis radnih zadataka
Glavni segment radnog mjesta čini baratanje velikom bazom podataka. Osoba mora poznavati rad u Excelu, ali ne samo za unos i uređivanje podataka već i za njihovu kategorizaciju te aktivno donošenje zaključaka na temelju brojčanih pokazatelja. Baza podataka uključuje informacije koje su važne odjelu prodaje te koji se na temelju njihovog rada upotpunjuju i koriste u daljnjem zaključivanju.

Zadaci uključuju:
• prikupljanje i filtriranje podataka
• vođenje baze potencijalnih i postojećih klijenata
• obradu i ažuriranje CRM baze
• izradu podatkovnih modela, izvještaja, analiza te interpretaciju podataka za odjel prodaje
• prepoznavanje trendova, ali i odstupanja u podacima
• poboljšanje informatičkih procesa vezanih uz prikupljanje, pohranu, obradu i analizu podataka
• izradu tjednih, mjesečnih i godišnjih izvještaja usmjerenih na poslovne rezultate
Posebne pogodnosti:
Ponuda
Radno mjesto nudi mogućnost dugoročne suradnje i sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Novu osobu će dočekati organiziran i detaljan proces uvođenja u posao, a profesionalno usavršavanje bit će osigurano unutar tvrtke, ali i vanjskim edukacijama. Radno vrijeme uključuje rad od 8 do 16h uz slobodne vikende.

Prilikom dogovora radnih uvjeta, financijski paket bit će usklađen sa radnim iskustvom i kompetencijama odabrane osobe, a ponuda uključuje i bonuse za radne rezultate, božićnicu, regres, godišnji bonus te plaćene sistematske preglede.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti za radno mjesto
Nužno je iskustvo u zadacima koji uključuju obradu i analizu podataka. Iskustvo u analitici prodaje u tom će slučaju činiti veliki plus.

Poznavanje rada u Excelu mora uključivati funkcije i formule za analizu podataka (LookUp funkcije, Pivot tablice i sl.), a s obzirom da se radi o kompaniji prisutnoj na širem tržištu, engleski jezik također mora biti na naprednoj razini potrebnoj za svakodnevnu komunikaciju.

Stručna sprema nije uvjet, već iskustvo u traženim zadacima obrade, povezivanja te analiziranja podataka. Važna je spremnost na suradnju te prikupljanje kao i usklađivanje podataka različitih odjela.

Prijava na natječaj
Zainteresirane kandidate molimo da se na natječaj prijave ispunjavanjem upitnika u nastavku. Uz obavezno prilaganje životopisa, zamolit ćemo Vas da odgovorite na nekoliko pitanja.

Selekcijski postupak
Po zaprimanju, prijave odmah obrađujemo. Prvi kontakt s Vama će uspostaviti suradnici iz Electus DGS agencije kako bi s Vama dodatno prokomentirali uvjete natječaja te Vaše iskustvo. Idući krug razgovora bit će organiziran s predstavnicima našeg Klijenta.

U slučaju dodatnih pitanja ili poteškoća s prijavom, slobodno nam se obratite na mail adresu [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: