Arhitekt za poslovne prostore (m/ž)

14 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
30.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. DGS d.o.o. vodeća je agencija za zapošljavanje na području Hrvatske. Više od 20 godina pomažemo tvrtkama u pronalasku odgovarajućih kandidata za širok spektar radnih mjesta. Ostvarujemo prvi kontakt s kandidatima te omogućavamo kvalitetno, brzo i efikasno povezivanje s tvrtkama vrlo širokog područja djelovanja. Podrška smo kandidatima u cijelom selekcijskom procesu te brinemo o kvaliteti provedenih natječaja za radna mjesta.

Naš klijent je DC&T d.o.o. , vodeća tvrtka u području oblikovanja i izgradnje interijera s naglaskom na cjeloviti design + build pristup, od inicijalnog koncepta do konačne realizacije projekta.

Projektiraju uredske prostore, zdravstvene ustanove ili objekte u ugostiteljstvu, a svaki projekt prilagođavaju specifičnim potrebama klijenata, uzimajući u obzir i najmanje detalje koji čine razliku. Funkcionalnost prostora uvijek je u prvom planu.

Design + build usluga klijentima osigurava cjelovito rješenje, u kojem je svaki korak pažljivo planiran i koordiniran. Priprema, dizajn, izvedba i upravljanje rokovima, izvođačima te budgetom osigurani su unutar iste usluge što klijentima pruža dodatno olakšanje i sigurnost da će dogovoreni projekti biti završeni u dogovorenom roku.

Reference brojnih uspješnih projekata, kao i zadovoljne klijente možete vidjeti na njihovim stranicama: dcnt.space/projekti/

S obzirom na vrlo uspješno poslovanje, spremni su proširiti svoj tim stručnjaka, a pridružiti im se možete u ulozi:

Arhitekt za poslovne prostore (m/ž)
(Zagreb)
Posebne pogodnosti:
Ponuda
Radno mjesto nudi mogućnost dugoročne suradnje i sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. DC&T je otvoren i za dogovor B2B suradnje, ali uz mogućnost punog radnog vremena posvećenog traženim projektima.

Svojim djelatnicima nude fleksibilno radno vrijeme te mogućnost dogovora oko ostvarenja različitih benefita poput bonusa, uvećanog broja dana godišnjeg odmora, korištenja službenog vozila i slično. Ukoliko ste osoba s iskustvom i zainteresirani za ovakvu priliku, pozivamo Vas da se javite za upoznavanje i dogovor oko potencijalne suradnje.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti za radno mjesto
Nužno je relevantno višegodišnje iskustvo u području projektiranja te vođenja radova. Osim u zadacima projektiranja, osoba s iskustvom timu se može pridružiti i u ulozi Project Managera. Ovlaštenje od strane nadležne komore je prednost, ali nije presudan uvjet.

Za radno mjesto potrebna je samostalnost u radu, uz početno uvođenje u posao.

Prijava na natječaj
Zainteresirane kandidate molimo da se na natječaj prijave ispunjavanjem upitnika u nastavku. Uz obavezno prilaganje životopisa, otvorena je mogućnost da dodano priložite primjere projekata na kojima ste imali priliku sudjelovati ili relevantnih referenci za pojedino radno mjesto.

Selekcijski postupak
Po zaprimanju, prijave odmah obrađujemo. Prvi kontakt s Vama će uspostaviti suradnici iz Electus DGS agencije kako bi s Vama dodatno prokomentirali uvjete natječaja te Vaše iskustvo. Idući krug razgovora bit će organiziran s predstavnicima tvrtke DC&T.

U slučaju dodatnih pitanja ili poteškoća s prijavom, slobodno nam se obratite na mail adresu [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: