Doktor/doktorica medicine  HZZ OGLAS

5 dana do isteka
Poslodavac:
Dom zdravlja Karlovačke županije
Kategorija:
Mjesto rada:
Cetingrad
Rok prijave:
29.10.2024.

O poslu

Mjesto rada:
CETINGRAD, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja:
Potrebno napredno poznavanje informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
internet
up
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
5 mjeseci
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Obiteljski stan
Prijevoz:
Bez naknade
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Dom zdravlja Karlovačke županije
Kontakt:
pisana zamolba: 47240 Slunj, Plitvička 18a
Ostale informacije:
Dom zdravlja Karlovačke županije, Dr. Vladka Mačeka 48, Karlovac, temeljem članka 25. Statuta Doma zdravlja Karlovac objavljuje

N A T J E Č A J

1. Raspisuje se natječaj za prijam u radni odnos:
1.1. doktora/doktorice medicine (ugovornog zdravstvenog radnika primarne zdravstvene zaštite) jednog izvršitelja/ice na određeno vrijeme s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno vrijeme po pribavljanju Suglasnosti Ministarstva zdravstva, u Ordinaciji obiteljske/opće medicine 03 u Cetingradu, Trg hrvatskih branitelja 6.
Uz redovan rad u ordinaciji doktori medicine mogu sudjelovati u pružanju usluga hitne medicinske pomoći o čemu se zaključuje poseban Ugovor sa Zavodom za hitnu medicinu Karlovačke županije.
Uvjeti: završen medicinski fakultet
položen državni ispit za one koji su ga bili dužni polagati
odobrenje nadležne komore za samostalan rad
najmanje 5 mjeseci radnog iskustva osim onih koji nisu u obvezi odraditi pripravnički staž
poznavanje rada na računalu ( iskustvo u korištenju računalnih programa iz
područja primarne zdravstvene zaštite – obiteljska/opća medicina )
Probni rad 2 mjeseca.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu kandidati su dužni priložiti: životopis,
dokaz o stručnoj spremi (presliku diplome),
dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik domovnice ili osobne iskaznice ili putovnice),
uvjerenje o položenom stručnom ispitu (preslik) za one koji su imali obvezu polaganja stručnog ispita,
odobrenje za samostalan rad (preslik licence),
elektronički zapis HZMO-a o radno-pravnom statusu, ne starije od 30 dana od dana objave ovog natječaja,
uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci od dana objave ovog natječaja (izvornik).

2. U prijavi se obavezno navode podaci podnositelja prijave (osobno ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona/mobitela, po mogućnosti adresa elektroničke pošte).
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja na web stranici Doma zdravlja Karlovačke županije, odnosno od 22.10.2024. do 29.10.2024. godine.
Ponude se podnose u pisanom obliku na adresu: Dom zdravlja Karlovačke županije, 47240 Slunj, Plitvička 18 a, uz naznaku „PONUDA NA NATJEČAJ – doktor/ica medicine u OOM 03 CETINGRAD“.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Na temelju čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova, na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Kandidat koji prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti, mora se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidati koji prema posebnim propisima mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju, pod jednakim uvjetima, dužni su se u prijavi pozvati na navedeno pravo, uz prijavu priložiti i svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ br. 121/17, 98/19, 84/21 i 156/23) uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 .
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata („Narodne novine“ br. 84/21) dužni su se pozvati na pravo prednosti te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze iz čl. 49. Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata, dostupne na poveznici
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf .

3. Posebne pogodnosti: Nudimo namješten stan iznad ordinacije uz simboličnu najamninu i korištenje službenog automobila.

Dodatne informacije moguće dobiti na telefon: 047/777-652, 047/777-334, mob: 091/1777660 ili e-mail : [email protected] , [email protected] .

4. Dom zdravlja Karlovačke županije zadržava pravo moguće provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, kao i poništenja natječaja. U slučaju provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata, poziv kandidatima za provjeru stručnih i radnih sposobnosti, kao i sve obavijesti o tijeku natječaja i rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Doma zdravlja Karlovačke županije www.domzdravlja-karlovac.hr te kandidati neće biti pojedinačno pisano obavještavani. Vrijeme održavanja stručnih i radnih sposobnosti bit će objavljeno na web stranici najmanje pet dana prije provjere.
Kandidat koji ne pristupi provjeri stručnih i radnih sposobnosti na temelju poziva objavljenog na web stranici, smatra se da je povukao prijavu i više se ne smatra kandidatom prijavljenim na natječaj.

4. Podnošenjem prijave na natječaj, kandidati daju privolu da Dom zdravlja Karlovačke županije kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti se i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.


5. Rezultati natječaja objavit će se na web stranici Doma zdravlja Karlovačke županije www.domzdravlja-karlovac.hr u roku od 30 dana od završetka natječaja
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
148160927
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.