Električar / Industrijski električar / Mehaničar / Servisni tehničar (m/ž)

19 dana do isteka

LANSIRAJ BUDUĆU KARIJERU U W&K GRUPI U ŠVICARSKOJ!

Uroni u šokantnu priliku!

Jesi li dinamični

električar, industrijski električar, MEHANIČAR, ILI SERVISNI TEHNIČAR

koji želi imati revolucionarni učinak na svoju struku?


U W&K Grupi ne nudimo samo radna mjesta, već stvaramo izvanredne karijere prožete svrhom, inovativnošću i brojnim prilikama.

RAZVIJAJ SE U W&K SVEMIRU:

  • Prilike: Kreni na izuzetno putovanje u karijeri uz ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Švicarskoj, gdje su mogućnosti jednako neograničene kao i tvoje ambicije.
  • Prepoznavanje rada kroz naknadu: Otključaj vrata karijere koja nagrađuje izvrsnost početnom godišnjom plaćom do 80.000 CHF. Dobit ćeš i dnevnicu od 20,00 CHF po radnom danu.
  • Istraži budućnost u Švicarskoj: Istraži bogatu lepezu mogućnosti u Švicarskoj i njeguj svoj potencijal u sofisticiranoj, ali toploj, atmosferi – kako u karijeri tako i u privatnom životu.
  • Kultura inovacija: Procvjetaj u okruženju koje vrvi od kreativnosti, u kojem je svaki dan nova mogućnost za stvaranje električnih remek-djela.
  • Otvorena srca & otvorena uma: Doživi toplinu zajednice koja pruža podršku, otvorene razgovore i radno mjesto na kojem se svi cijene.
  • Obitelj je važna: Sve je u kvaliteti života i pronalaženju sretne ravnoteže između posla, prijatelja i obitelji. Vaša putovanja kući bit će financijski podržana.

Prijavi se sada


DOPRINESI SVOJIM ISKUSTVOM:

  • Tehnička znanja:
    Električari: Otključajte vrata inovacijama svojim iskustvom u elektrici, elektronici ili elektrotehnici.
    Mehaničari i servisni tehničari: Uz temelje koje ste usvojili u mehanici, razvili ste sveobuhvatno razumijevanje industrijskog sastavljanja, postali vješti u održavanju i popravku opreme i vješto upravljali izazovima premještanja strojeva i sustava.
  • Jezične vještine: Poznavanje njemačkog jezika za neometanu komunikaciju. Engleski kao dodatni jezik je plus.
  • Spremnost na avanturu: Oslobodi svoju strast, putuj i trijumfiraj u različitim sferama farmaceutske industrije, industrije prehrambene tehnologije, zrakoplovne industrije itd.
  • Mobilnost: Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije koje dokazuje tvoju mobilnost i spremnost da se s lakoćom snalaziš na različitim mjestima.

OSVIJETLI PUT SVOJE KARIJERE U W&K GRUPI!

    Osjećaš li magnetsku privlačnost? Jesi li spreman postati briljantnim članom našeg izvanrednog tima? Započni svoje putovanje s W&K grupom i uživaj u karijeri čiji su potencijal i izvanredna postignuća uistinu zasljepljujući!

Prijavi se sada


Želiš saznati više?

Naš HR tim rado će TI pomoći.

E: [email protected]

T: +386 40 573 501

L: linkedin.com/WK

F: facebook.com/WKGMBH

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

O društvu

W&K Grupa: Pioniri industrijskih inovacija od 1985.


W&K Grupa je odlučujuća sila u dinamičnom svijetu industrijske montaže i automatizacije još od 1985. Prostiremo se diljem kontinenata, arhitekti smo ambicioznih projekata naših cijenjenih klijenata i pretvaramo hrabre vizije u opipljiv uspjeh.

Srž su W&K-ovog transformativnog putovanja naši zaposlenici - vođe našeg napretka. Članovi našeg tima nisu samo dio sustava; oni su snaga inovacije i izvrsnosti, vode naše poduzeće i naše partnere prema naprijed.

U W&K-u te čeka živahno radno mjesto na kojem će tvoja karijera i osobne težnje procvasti. Otvoreni i transparentni radni prostori njeguju kulturu vlasništva i smislenog djelovanja te omogućuju svakom članu tima da ostavi svoj trag u budućnost.

Ističemo se predanim i osobnim pristupom uslužnim rješenjima u kojima je svaka interakcija obilježena autentičnošću. Pozivamo strastvene i iskrene osobe, inovatore, koji se žele pridružiti timu koji svaki doprinos cijeni kao prekretnicu na našem zajedničkom putu.

Uzbuđenje zbog novih talenata je opipljivo, a svaka nova priča utkana je u bogati mozaik naslijeđa W&K-a. Kreni putem kojim ne ide većina, karijerom isprepletenom vrhunskom inovacijom i zajedničkim pobjedama. Sljedeće poglavlje tvoje karijere te čeka. Dobrodošao!