Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 29.06.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Farmaceut suradnik/ca  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
ZDRAVSTVENA USTANOVA LJEKARNA ŠIBENIK
Kategorija:
Mjesto rada:
Šibenik
Rok prijave:
29.06.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ŠIBENIK, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
ZDRAVSTVENA USTANOVA LJEKARNA ŠIBENIK
Kontakt:
pisana zamolba: Stjepana Radića 56A, 22000 Šibenik
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju čl. 32. Statuta Zdravstvene ustanove Ljekarna Šibenik, Odluke Upravnog vijeća Ljekarne Šibenik, broj: 01-4/2024 od 30. siječnja 2024. godine i Odluke Upravnog vijeća Ljekarne Šibenik, broj: 06-03/2024 od 12. lipnja 2024. godine, ravnateljica Ljekarne Šibenik, dana 21. lipnja 2024. godine, raspisuje

NATJEČAJ
za radno mjesto:
FARMACEUT SURADNIK – 2 izvršitelja/ice, na određeno, puno radno vrijeme, radi zamjene za duže odsutne radnice do njihovog povratka na posao
Uvjeti: VSS – integrirani sveučilišni studij farmacije, magistar/magistra farmacije;
položen stručni ispit;
odobrenje za samostalni rad Hrvatske ljekarničke komore (važeća licenca).
Uz pisanu prijavu je potrebno priložiti: životopis;
dokaz o državljanstvu (preslik osobne iskaznice ili domovnice);
dokaz o stručnoj spremi (preslik diplome ili potvrde o stečenom akademskom nazivu magistar farmacije);
preslik potvrde ili uvjerenja o položenom stručnom ispitu;
preslik važećeg odobrenja za samostalni rad ili preslik važećeg Rješenja Hrvatske ljekarničke komore o izdavanju Odobrenja za samostalan rad;
elektronički zapis/potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO-a (ne starije od 30 dana od dana objave natječaja);
uvjerenje o ne vođenju kaznenog postupka (ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja).
Kandidati se primaju uz obavezni probni rad u trajanju dva mjeseca.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.
Sukladno čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („NN“, broj 82/08 i 69/17), na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Izrazi koji se koriste u ovome natječaju koji ima rodno značenje, bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu, odnose se jednako na muški i ženski rod.
Kandidat koji, prema posebnim propisima, ostvaruje pravo prednosti mora se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 102. Zakona o pravima branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (“NN”, br. 121/17, 98/19, 84/21 i 156/23) dužni su priložiti sve potrebne dokaze navedene na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja RH:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) dužni su dostaviti dokaze iz članka 49. navedenog Zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju. Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja RH:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (“NN”, br. 157/13,152/14, 39/18 i 32/20), dužni su uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja priložiti i dokaz o priznatom statusu osobe s invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.
Kandidati koji podnesu pravovremenu i potpunu prijavu i ispunjavaju uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na testiranje, razgovor ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova traženog radnog mjesta, o čemu će biti posebno obaviješteni.
Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se na adresu: Zdravstvena ustanova Ljekarna Šibenik, Stjepana Radića 56A, Šibenik, u roku od osam (8) dana od dana objave natječaja na web stranici Ljekarne Šibenik, odnosno web stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s naznakom „Prijava na natječaj za radno mjesto farmaceut suradnik”.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Podnošenjem prijave, kandidati su suglasni da Ljekarna Šibenik, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke, u svrhu natječaja, sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni, uz zadržavanje prava poništenja natječaja ili djelomičnog poništenja bez obveze obrazloženja svoje odluke.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
144644112
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.