Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Glavni kuhar/ica
Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Korenica
Rok prijave:
14.03.2020.
Plaća:
od 929 € do 1 593 € neto (Kalkulator plaće)
O poslu
Opis radnog mjesta:
Planiranje, organizacija i kontrola poslovanja kuhinje.
Posao zahtjeva različite aktivnosti: naručivanje i preuzimanje živežnih namirnica, čišćenje, određivanje tehnologije pripremanja hrane, pripremanje namirnica i njihovu toplinsku obradu, podjelu hrane na pojedinačne obroke te dekoriranje.
Potrebno je tijekom obavljanja poslova poštovati visoke higijenske standarde, paziti na higijenu i čistoću prostora i sredstava s kojima radi, te voditi brigu o skladištenju nepotrošenih namirnica. Osim toga potrebno je da kuhar bilježi podatke za dnevni obračun upotrijebljenih namirnica, izdanih obroka hrane te kontrolira zalihe.
Posao zahtjeva različite aktivnosti: naručivanje i preuzimanje živežnih namirnica, čišćenje, određivanje tehnologije pripremanja hrane, pripremanje namirnica i njihovu toplinsku obradu, podjelu hrane na pojedinačne obroke te dekoriranje.
Potrebno je tijekom obavljanja poslova poštovati visoke higijenske standarde, paziti na higijenu i čistoću prostora i sredstava s kojima radi, te voditi brigu o skladištenju nepotrošenih namirnica. Osim toga potrebno je da kuhar bilježi podatke za dnevni obračun upotrijebljenih namirnica, izdanih obroka hrane te kontrolira zalihe.
Posebne pogodnosti:
Rad u restoranu novo izgrađenog turističkog naselja (25 smještajnih jedinica), koje otvorenje planira 01. lipnja 2020., smještaj, topli obrok, uredno radno vrijeme, ugodno radno okruženje.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, stručno osposobljavanje
Županija:
O zaposleniku
Znanja i kvalifikacije:
Potrebno je da posjeduje znanja i kreativnost za sudjelovanje u pripremanju i sastavljanju jelovnika, dnevnih menija te u pripremi kalkulacija za određena jela i obroke.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
osnovno
Potrebno radno iskustvo:
tri godine