Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.09.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Higijeničar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Kaštela
Rok prijave:
10.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
- utovar i istovar svih kategorija neopasnog otpada
- sakupljanje otpadaka, pražnjenje kontejnera i košarica te kanti za otpad / odnos sitnog komunalnog i neopasnog otpada do vozila za odvoz otpada ili sabirnog mjesta
- obavlja elektronsku evidenciju prilikom pražnjenja posuda za otpad
- ručno i mehaničko pere spremnike za otpad
- obavlja dnevno čišćenje, pometanje, uređenje i održavanje čistoće na područjima oko javnih spremnika za otpad
- ispomoć kod ostalih fizičkih poslova (prijenos lakšeg tereta, stupova, košara i kanti za otpad, izvođenje pripremnih i završnih pomoćnih radova i sl.)
Posebne pogodnosti:
Uz prijavu na oglas kandidati su dužni priložiti:

- kratki životopis
- presliku svjedodžbe završene škole
- presliku osobne iskaznice
- elektronički zapis o radnom stažu
- uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 3 mjeseca)

Kandidat/kinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan/a je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima mora se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo i uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.

Kandidat/kinja koji/a može ostvariti pravo na prednost pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/2017, 98/2019, 84/2021) ili članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/2013, 152/2014, 39/2018, 32/2020), dužan/a je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/2017, 98/2019, 84/2021) uz prijavu na oglas dužan/a je priložiti, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/2017, 98/2019, 84/2021), koji su objavljeni na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/2013, 152/2014, 39/2018, 32/2020), uz prijavu na natječaj dužna je priložiti dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine, broj 84/21) a u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja i dokaze o ispunjavanju uvjeta za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalazi se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.

Poslodavac zadržava pravo provedbe testiranja kandidata

Poslodavac zadržava pravo u cijelosti poništiti oglas odnosno ne prihvatiti niti jednu pristiglu prijavu, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima/kinjama. Kandidati/kinje će o poništenju oglasa biti obaviješteni.

Stručna sprema: Nekvalificirani, Kvalificirani, Srednja stručna sprema
Vozačka dozvola: B

Što nudimo
- stimulativna primanja
- regres
- Božićnica
- dodatak za topli obrok
- poticajno radno okruženje
- mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme
- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje
- rad u jutarnjoj smjeni
- osiguran parking
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Radno iskustvo nije važno