Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.09.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Informatičar/ka  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
MEĐIMURJE-PLIN D.O.O. ZA OPSKRBU PLINOM
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
09.09.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
MEĐIMURJE-PLIN D.O.O. ZA OPSKRBU PLINOM
Kontakt:
pisana zamolba: Čakovec, Obrtnička 4
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Uvjeti radnog mjesta: - stručna sprema ili kvalifikacija: VŠS ili VSS - stupanj stručne spreme ili kvalifikacije: VI ili VII - zanimanje (struka): tehnička, preddiplomski/diplomski sveučilišni ili stručni studij računarstva/informatike
Opis poslova: - izvršavanje informatičkih aktivnosti vezanih uz poslovanje, - upravljanje i održavanje hardverskih i softverskih komponenti (računala, mrežna infrastruktura, operativni sustav, računalni programi), konfiguriranje mreže i mrežne opreme te pronalaženje i uklanjanje problema oko hardvera i softvera, - izrada i implementacija programskih rješenja (kreiranje, pisanje, testiranje programa), - nadzor i održavanje programske podrške, - predlaganje i sudjelovanje kod izbora potrebne programske podrške, - predlaganje i implementacija sigurnosnih mehanizama, - upravljanje i održavanje sustavima baza podataka, - vodi računa o zaštiti podataka, sprječavanju štetnih aktivnosti i neovlaštenom pristupu, - savjetuje upravu o korištenju računalne tehnologije i drugim pitanjima iz svog djelokruga - pomoć i edukacija pri korištenju informatičke opreme i programa, - digitalizacija, čuvanje i arhiviranje elektroničkih dokumenata, - brine o razvoju i sigurnosti informatičkog sustava Društva, - administracija web-stranice, - praćenje informatičkih trendova, - drugi poslovi po nalogu neposrednog rukovoditelja.
Mjesto rada: Zagreb Broj izvršitelja: 1
Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s punim radnim vremenom.
Uz prijavu, kandidati su dužni priložiti: • životopis, • dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika osobne iskaznice, putovnice ili domovnice), • preslika svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi odgovarajuće struke, • dokaz o ukupnom radnom iskustvu (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje), • dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (preslika ugovora o radu, rješenja o rasporedu, ugovora o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa ili potvrda poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima ) koji mora sadržavati vrstu poslova koje je kandidat obavljao, u kojoj stručnoj spremi i razdoblje, • dokaz prava prednosti pri zapošljavanju, ako se kandidat poziva na to pravo. Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a osobe su dužne prije sklapanja pisanog ugovora dostaviti na uvid originalne dokumente. Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji uz prijavu na oglas dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji su objavljeni na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja:https://branitelji.gov.hr/userdocsimages/ng/12%20prosinac/zapo%C5%A1ljavanje/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20pri%20zapo%C5%A0ljavanju.pdf
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti iz članka 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva branitelja Republike Hrvatske https://bra nitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, a dodatne informacije na poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Zadržava se pravo izvršiti provjeru znanja ili usmeni intervju kao i poništiti oglas i ne prihvatiti niti jednu zaprimljenu prijavu.
O daljnjem tijeku postupka izbora kandidati koji zadovoljavaju tražene uvjete obavijestit će se putem kontakt e-maila koji navedu u prijavi.
Podnošenjem prijave kandidati daju suglasnost MEĐIMURJE-PLINU d.o.o. Čakovec da kao voditelj obrade osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati njihove osobne podatke isključivo u svrhu provedbe ovog postupka izbora kandidata, sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti na adresu: MEĐIMURJE-PLIN d.o.o. Čakovec, Obrtnička 4, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected], uz naznaku "Prijava na oglas za radno mjesto INFORMATIČAR". Rok za podnošenje ponuda je od 30.08.2024. do 09.09.2024. godine.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
146415640
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.