Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 06.08.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Instalater monter / instalaterka monterka iii  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA društvo s ograničenom odgovornošću za vodoopskrbu i odvodnju
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
06.08.2024.

O poslu

Mjesto rada:
RIJEKA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
5
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA društvo s ograničenom odgovornošću za vodoopskrbu i odvodnju
Kontakt:
pisana zamolba: Ured za ljudske resurse, Dolac 14 (III kat)
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://www.kdvik-rijeka.hr/posao_i_karijera/Natjecaji
Ostale informacije:
Opis poslova : obavlja pomoćne poslove održavanja uređaja i instalacija vodoopskrbnog područja u skladu s nalozima neposredno nadređenog.
sudjeluje u redovnom radu terenske ekipe VOP-a u skladu s radnim uputama i pod stručnim vodstvom voditelja radova (Poslovođa, Instalater monter I
odlazi izvanredno na teren u sastavu ekipe VOP-a u incidentnim situacijama (pripravnost te u sudjelovanju s ekipom Dežurne službe).
neposredno angažiran na poslovima očitavanja vodomjera, montaže i premještaja priključaka, skidanja i postave raznih cjevovoda, zasuna, hidranata, reducir ventila, obilježavanje trase cjevovoda, narezivanja cijevi i sl.
obavlja i pomoćne poslove: čišćenje trase cjevovoda, popravak i čišćenje okana, postava i vađenje izolacije, obilježavanje gradilišta i prometnica, tlačenje i ispiranje cjevovoda, utovar i istovar materijala, raznošenje materijala uzduž trase i sl.
prilikom obavljanja radova koristi vodoinstalaterski i monterski alat, rezače, ključeve za otvaranje okana, pumpe za tlačne probe, bušilice, brusilice i sl. te materijal: vodovodne cijevi, spojni i izolacijski materijal, fitinzi, fazone, prirubnice, kudelje i sl.
vodi brigu o funkcionalnoj ispravnosti pribora i opreme kojom rukuje, podiže alat i materijal za obavljanje radova sa skladišta te izvješćuje neposredno nadređenog o materijalnim potrebama.
zbrinjava otpadni materijal po izvođenju radova.
surađuje s radnicima terenske ekipe po naravi provedbe radnih zaduženja. Izvješćuje neposredno nadređenog o obavljenim očitavanjima, popravcima, utrošenom materijalu, uočenim nepravilnostima i sl.
pogonska pripravnost van redovnog radnog vremena i povremeni rad noću.
obavlja ostale poslove iz područja struke po nalozima nadređenih
Na temelju Odluke o potrebi zasnivanja radnog odnosa i raspisivanju javnog natječaja broj: 1475/24 od 1.7.2024. godine KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. iz Rijeke, Dolac 14 (u daljnjem tekstu: Društvo), objavljuje J A V N I N A T J E Č A J za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto Instalater monter III u Službi održavanja vodoopskrbne mreže, Sektoru tehničkih poslova, više izvršitelja, na neodređeno vrijeme uz probni rad od četiri (4) mjeseca. Uvjeti navedenog radnog mjesta su: - SSS/KV/PKV tehničke struke Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u tekstu natječaja, a imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod. Kandidati su, uz prijavu na natječaj, dužni dostaviti: - životopis, - dokaz o stručnoj spremi (presliku svjedodžbe). Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (''Narodne novine'' broj 121/17, 98/19 i 84/21), uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/843. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20) dokazuje to odgovarajućom javnom ispravom o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.). Natječaj je otvoren do popunjavanja otvorenih radnih mjesta. Kandidati prijave mogu slati do objave obavijesti o zatvaranju natječaja zbog popunjavanja radnih mjesta na mrežnim stranicama Društva.
Prijave se podnose: 1. putem pošte na adresu: KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. Rijeka Ured za ljudske resurse Dolac 14 (III kat) 51000 Rijeka ili 2. na e-mail: [email protected]. Kandidat koji nije podnio urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja neće se smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj i njegova se prijava neće razmatrati. Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja pozivaju se na intervju. Intervjui će se održavati po potrebi, ovisno o broju zaprimljenih prijava. Kandidat koji se ne odazove na intervju više se neće smatrati kandidatom u postupku. Odluku o izboru kandidata donosi direktor Društva na temelju postignutih rezultata. Protiv odluke o izboru kandidata ne postoji mogućnost ulaganja pravnog lijeka. O rezultatima postupka svaki prijavljeni kandidat biti će obaviješten u roku od osam (8) dana od dana održavanja intervjua. Društvo pridržava pravo poništenja javnog natječaja u svakoj fazi postupka, bez posebnog obrazloženja i zbog toga ne odgovara za eventualnu štetu.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
144962848
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.