Instalater / Monter / Serviser klimatizacijskih uređaja (m/ž)

1 dan do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
09.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za zapošljavanje na području Hrvatske. Više od 20 godina pomažemo tvrtkama u pronalasku odgovarajućih kandidata za širok spektar radnih mjesta. Ostvarujemo prvi kontakt s kandidatima te omogućavamo kvalitetno, brzo i efikasno povezivanje s tvrtkama vrlo širokog područja djelovanja. Podrška smo kandidatima u cijelom selekcijskom procesu te brinemo o kvaliteti provedenih natječaja za radna mjesta.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ako imaš iskustvo u radu s klimatizacijskim uređajima, bilo da se radi o njihovoj montaži, instalaciji ili servisu te si zainteresiran/a čuti više o prilikama zapošljavanja u renominiranim tvrtkama s prestižnim iskustvom u ovom području, ispuni kraći upitnik.

Po ispunjavanju upitnika, javit ćemo ti se povratno s detaljima ponude kao i detaljima same tvrtke, a ispitat ćemo naravno i tvoje preferencije.

Cijeli postupak je brz i jednostavan, sve možemo riješiti u jednom telefonskom pozivu te ti osigurati brzo upoznavanje s poslodavcem po tvojoj želji!

U slučaju pitanja i nedoumica, javi nam se na [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: