Instruktor / instruktorica sportskih aktivnosti  HZZ OGLAS

4 dana do isteka
Poslodavac:
GRADSKI BAZENI VARAŽDIN
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
28.10.2024.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
GRADSKI BAZENI VARAŽDIN
Kontakt:
pisana zamolba: Zagrebačka 85 a, Varaždin
Ostale informacije:
1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog roka od 3 mjeseca
Opis poslova radnog mjesta: samostalno provodi sportske i druge organizirane aktivnosti i programe u Ustanovi, naročito organiziranu obuku plivanja (obuka neplivača, Škola plivanja „Barakude“, obuka učenika osnovnih škola, dječji vrtići), sportski kamp, vodeni vrtić i dječje rođendane;
brine o korištenju bazena od strane pojedinačnih korisnika i sportskih klubova i drugih organiziranih grupa sukladno određenom rasporedu i terminima korištenja;
brine o poštivanju kućnog reda Ustanove i bazenskog reda;
pruža informacije o načinu korištenja usluga Ustanove;
pruža pomoć osobama s invaliditetom kod korištenja usluga Ustanove;
izvršava ostale poslove po nalogu voditelja sportskih aktivnosti i ravnatelja.

Uvjeti koje kandidat/kinja mora zadovoljavati: magistar kineziologije (m/ž),
zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti izabrani kandidat/izabrana kandidatkinja dostavlja nakon obavijesti o izboru, a prije sklapanja ugovora o radu.
Uz pisanu prijavu kandidati/kandidatkinje su dužni/dužne dostaviti: Životopis s osobnim podacima i podacima o radnom iskustvu;
Dokaz o stečenoj stručnoj spremi i struci (diploma);
Elektronički zapis o radno-pravnom statusu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje („e-radna knjižica“) ne stariji od mjesec dana od dana raspisivanja natječaja;
Uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak, ne starije od mjesec dana od dana raspisivanja natječaja.

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije sklapanja ugovora o radu kandidat/kandidatkinja će predočiti izvornik.
Podaci o plaći: osnovna bruto plaća iznosi 1.515,49 EUR, uvećana za svaku godinu radnog staža za 0,5%;
isplaćuju se dodaci na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, smjenski rad (rad u popodnevnoj smjeni), dodatak za otežane uvjete rada;
isplaćuju se putni troškovi u visini mjesečne karte javnog prijevoza;
isplaćuje se naknada za topli obrok u iznosu od 100,00 EUR mjesečno.

Podaci o radnom vremenu: puno radno vrijeme (40 sati tjedno);
rad je organiziran u dvije smjene, u pravilu od 7 do 15 sati te od 14 do 22 sata; iznimna mogućnost povremenog dvokratnog rada
mogućnost rada vikendom.

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti kod zapošljavanja, moraju se u prijavi pozvati na to pravo te o istome priložiti dokaze sukladno posebnim propisima kojima je uređeno to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate/kandidatkinje samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat/kandidatkinja koji/koja se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19, 84/21 i 156/23) ima prednost pod jednakim uvjetima prema utvrđenom redoslijedu iz stavka 1. navedenog članka, ukoliko ispunjava uvjete propisane člankom 103. i 104. Zakona te uvjete iz ovog Natječaja. Prema članku 103. stavku 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji upućujemo na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju.
U slučaju kad se podnositelj prijave poziva na pravo prednosti, obvezan je, uz ostalo, dostaviti i dokaz o srodstvu s osobom temeljem koje se poziva na pravo prednosti (rodni list).
Kandidat/kandidatkinja koji/koja se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja, sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 92/14 i 98/19), uz prijavu na oglas, dužan/dužna je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo.
Za kandidata/kandidatkinju koji/koja dostavi prijavu s traženim dokazima u kojima se nalaze osobni podaci smatra se da je dobrovoljno pristao/pristala da se osobni podaci koriste i obrađuju u postupku Natječaja. Osobni podaci kandidata/kandidatkinja obradit će se isključivo u svrhu provedbe natječaja sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj 42/18) i Uredbe (EU) 2016/679. Kandidati/kandidatkinje podnošenjem prijave daju svoju suglasnost poslodavcu da osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe Natječaja te ih može koristiti u svrhu izrade odluke o zapošljavanju, kontaktiranja, objave na internetskim strancima, oglasnoj ploči te izvršiti slobodan prijenos osobnih podataka kandidata/kandidatkinja nadležnim tijelima kada je to nužno za izvršenje i provedbu predmetnog Natječaja.
Prijave se predaju zaključno do ponedjeljka, 28. listopada 2024. godine, u zatvorenoj omotnici (radnim danom od 7.00 do 15.00 sati) na adresu: Javna ustanova „Gradski bazeni Varaždin“, Zagrebačka 85 a, 42000 Varaždin s naznakom „Za natječaj za radno mjesto „Instruktor sportskih aktivnosti / Instruktorica sportskih aktivnosti“.
Prijave koje su zaprimljene nakon isteka roka za podnošenje prijava bez obzira na način podnošenja (neposredno ili putem preporučene pošte), kao i prijave koje ne sadrže svu potrebnu dokumentaciju, neće se razmatrati. Javna ustanova „Gradski bazeni Varaždin“ pridržava pravo poništenja natječaja. O rezultatima natječaja kandidati/kandidatkinje će biti pismeno obaviješteni/obaviještene.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
147868775
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.