IT tehničar za podršku korisnicima sa znanjem njemačkog jezika (m/ž)

7 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb - zapad
Rok prijave:
23.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske. Za našeg klijenta, tvrtku s preko 30 godina iskustva u inovacijama te isporuci ICT rješenja, tražimo profesionalnu i odgovornu osobu za rad na poziciji:

IT tehničar za podršku korisnicima sa znanjem njemačkog jezika
(Zagreb - zapad)


Opis posla uključuje pružanje podrške prve razine korisnicima što znači da ćete pomagati korisnicima s jednostavnim tehničkim poteškoćama poput problema s lozinkama, sporim računalima, accountima, postavkama e-pošte ili instalacijom softvera. Također ćete prikupljati i odgovarati na pitanja korisnika vezanih uz informatičke alate i sustave koje koriste te ćete pratiti i voditi evidenciju o korisničkim problemima i rješenjima putem internog ticketing sustava. Ukratko, bit ćete prva točka kontakta za korisnike koji trebaju tehničku pomoć.
Posebne pogodnosti:
Radno mjesto nudi:
• ugovor na neodređeno vrijeme
• mogućnost rada od kuće jednom tjedno
• klizno radno vrijeme od ponedjeljka do petka u jutarnjoj smjeni
• naknadu za prijevoz i topli obrok
• božićnicu i regres
• plaćenu naknadu za vrtić i slobodni dan za roditelje prvašića
• mentorstvo i mogućnost stjecanja stručnih certifikata
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Za potrebe klijenta, tražimo motivirane osobe spremne učiti koje bi se priključile timu iskusnih kolega. S obzirom na komunikaciju s korisnicima, nužno je dobro poznavanje i korištenje njemačkog jezika u usmenoj i pismenoj komunikaciji.

Osim dobrog poznavanje njemačkog jezika, od kandidata se traži dobro poznavanje MS Office paketa. Prilikom odabira kandidata presudnu ulogu će imati komunikativnost, ljubaznost i odgovornost u radu s korisnicima te želja za učenjem i radom u IT sustavima.

Prijava na natječaj:
• za prijavu na natječaj molimo Vas da popunite upitnik u nastavku
• priložite životopis na hrvatskom jeziku, a ako imate spreman i životopis na njemačkom jeziku otvorena je mogućnost da i njega priložite u prijavi

Po zaprimanju, prijave odmah obrađujemo. U slučaju teškoća sa slanjem prijave ili dodatnih upita, slobodno nam se obratite na e-mail adresu [email protected] s napomenom na koji natječaj se prijavljujete.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem interesu i prijavi!

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Strani jezik:
njemački
Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: