Konobar/konobarica HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
priprema, toči i izdaje piće i hranu iz asortimana ponude u skladu sa normativima uslužuje goste na osnovu projektiranog sistema rada i sukladno tome vrši naplatu usluga,
obavlja pomoćne i pripremne poslove u svezi obavljanja osnovnih poslova,
brine o asortimanu hrane i pića,
vrši i kontrolira nabavku pića i drugih artikala,
obučava, trenira i kontrolira učenike na praksi,
proučava dnevno jelovnik i vinsku kartu prema kojima poslužuje goste,
nadzire rad uslužnog osoblja na svom rajonu,
izvještava o štetama, uništenim i izgubljenim stvarima,
prima, preuzima, servira i poslužuje jela i pića,
naplaćuje račune gostima,
posprema i čisti stolove, opremu, prostor restorana i namještaja,
pravovremeno obavještava šefa sale o popravcima u odjelu,
ponaša se u skladu s hotelskim kodeksom ponašanja,
radi na pripremi objekata i okućnica kod otvaranja i zatvaranja istih,
u razdoblju izvan sezone obavlja poslove u drugim organizacijskim jedinicama, prema potrebi, sposobnostima, znanjima i vještinama,
zamjenjuje šefa sale u njegovom odsustvu,
obavlja i ostale poslove po uputama i nalogu šefa sale i direktora profitnog centra kojemu je i odgovoran za svoj rad.
Postoji mogućnost stalnog zaposlenja.
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.