Konobar (m/ž)

14 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
30.09.2024.

Workforce Hrvatska je dio Heads Adriatic grupe, regionalne agencije za zapošljavanje koja dnevno surađuje sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Redovno pružamo različite usluge iz područja ljudskih resursa; od asistencije u regrutaciji, eksternom zapošljavanju i on-site managamentu, zakonskoj regulativi, obračunu plaća, outsourcing-u procesa regrutacije ili internacionalnoj mobilnosti radne snage. Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, kontinuirano potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Za našeg klijenta, restoran u centru Zagreba, tražimo motivirane osobe za rad na poziciji:

KONOBAR (m/ž)

Mjesto rada:  centar Zagreba

Poznati talijanski restoran u srcu Zagreba traži motiviranog odgovornog konobara koji će se pridružiti timu. Ako volite raditi u dinamičnom okruženju, imate strast prema izvrsnoj usluzi i ljubavi prema talijanskoj kuhinji, ovo je prilika za Vas

Što tražimo:

Što nudimo:


Ako ste entuzijastična osoba s ljubavlju prema ugostiteljstvu, pridružite se timu i postanite dio autentične talijanske gastronomske priče u Zagrebu. Na oglas se možete prijaviti putem linka.

Prijava

www.workforce.hr