Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.09.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Koordinator terenskog rada (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb (Blato)
Rok prijave:
09.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Suman d.o.o. dio je Suman grupe (matična firma iz BiH), a bavimo se prodajom i proizvodnjom proizvoda za zaštitu od sunca.

Pergola tende / Bioklimatske tende su nam fokus, a uz njih nudimo i klasične oblike tendi i suncobrane, proizvedene po najnovijim tehnologijama, najbolje kvalitete i po pristupačnim cijenama. Firma posluje 30 godina i opslužuje kupce proizvodima u Adria regiji i diljem ostatka Europe.

Kako trenutno rastemo želimo se dodatno pojačati kvalitetnim ljudima. U Zagrebu nas je trenutno 15 dok u BiH zapošljavamo oko 300 ljudi.

Opis posla
Tražimo osobu primarno za koordinaciju terenskog rada montera (predaja naloga uz zaprimanje povratnih naloga i svih popratnih troškova, briga o servisu terenskih vozila / alata itd.) uz dnevno praćenje u Excelu pred-naloga u raznim pripremnim fazama izrade proizvoda.

Tim ljudi koji će biti pored tebe (Mirjana, Tomislav, Ivan) kao i osobni mentor (Damir) dat će ti svu potporu da pohvataš što i kako radimo i već kroz par tjedana suvereno ćeš vladati osnovnom materijom, a ostalo će doći protekom vremena. Želja nam je da se ugodno osjećaš u dolasku na posao, a cilj da si integrirani dio rastućeg tima.

Posao ne uključuje komunikaciju s krajnjim kupcima.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ako si prvenstveno komunikativna osoba, organizirana i predana poslu, kolegijalna, željna naći rješenje za poneki problem onda si osoba za nas.
Prethodno iskustvo u obavljanju sličnih poslova bi bilo sjajno, ali nije presudno.

Uvjeti:
- napredno znanje i uporaba MS Office paketa (primarno Excel jer putem njega izrađujemo ponude kroz predefiniranu tabelu, korespodencija s kupcima putem emaila) poželjna, osnovno znanje je preduvjet
- poznavanje engleskog jezika poželjno

Prijavite se putem email [email protected] ili putem linka za Brzu prijavu.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno