Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Kreativan kuhar / Šef kuhinje (m/ž)
Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gradac; Makarska Rivijera
Rok prijave:
20.06.2022.
O poslu
Opis radnog mjesta:
BOUTIQUE HOTEL MARCO POLO ****jedinstveni je boutique hotel takvog tipa u Hrvatskoj. Nalazi se u sklopu jednog od najugodnijih destinacija na Jadranu, koja je smještena u Gradacu, na makarskoj rivijeri te predstavlja spoj ekskluzivnog smještaja, vrhunskog restorana, predivno opremljenog Wellness&Spa centra i mnoštva drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor.
A-LA-CARTE RESTAURANT NICOLO POLO
Natječaj za radno mjesto:
KREATIVAN KUHAR - Šef kuhinje (m/ž)
Opis posla:
• poznavanje jelovnika, pripremanje namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada
• briga o pravilnom skladištenju i obradi namirnica te pripremi hrane prema specijalizaciji priprema (termička obrada, dekoracija) i izdavanje jela po narudžbi
• kontroliranje kvalitete izdanih jela prema propisanim standardima usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
• pridržavanje propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
• briga o čistoći radnog prostora i radne opreme
• sudjelovanje u projektima
• pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
• primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu
provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim propisima, internim propisima, procedurama te ciljevim
• kontrola kvalitete pripremljene hrane, nadgledanje i koordinacija procesa rada u kuhinji
• osiguravanje visoke razine usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije jela
• nadgledanje, ocjenjivanje i obučavanje osoblja u kuhinji
• priprema jela po utvrđenim normativima
• izdaje gotova jela prema narudžbi
• kontrolira potrošnju namirnica, te je odgovoran za adekvatnu opremljenost kuhinje namirnicama i njihovo skladištenje
• održavanje higijenskih standarda i standarda kvalitete
• obavlja i druge poslove po potrebi i nalogu glavnog kuhara i voditelja hrane i pića
• odgovara za pravovremeno i kvalitetno izvršavanje poslova i zadataka iz svog djelokruga rada
A-LA-CARTE RESTAURANT NICOLO POLO
Natječaj za radno mjesto:
KREATIVAN KUHAR - Šef kuhinje (m/ž)
Opis posla:
• poznavanje jelovnika, pripremanje namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada
• briga o pravilnom skladištenju i obradi namirnica te pripremi hrane prema specijalizaciji priprema (termička obrada, dekoracija) i izdavanje jela po narudžbi
• kontroliranje kvalitete izdanih jela prema propisanim standardima usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
• pridržavanje propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
• briga o čistoći radnog prostora i radne opreme
• sudjelovanje u projektima
• pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
• primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu
provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim propisima, internim propisima, procedurama te ciljevim
• kontrola kvalitete pripremljene hrane, nadgledanje i koordinacija procesa rada u kuhinji
• osiguravanje visoke razine usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije jela
• nadgledanje, ocjenjivanje i obučavanje osoblja u kuhinji
• priprema jela po utvrđenim normativima
• izdaje gotova jela prema narudžbi
• kontrolira potrošnju namirnica, te je odgovoran za adekvatnu opremljenost kuhinje namirnicama i njihovo skladištenje
• održavanje higijenskih standarda i standarda kvalitete
• obavlja i druge poslove po potrebi i nalogu glavnog kuhara i voditelja hrane i pića
• odgovara za pravovremeno i kvalitetno izvršavanje poslova i zadataka iz svog djelokruga rada
Posebne pogodnosti:
Nudimo cjelogodišnji posao, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada, plaćen putni trošak za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada, ulaganje u razvoj zaposlenika i mogućnost napredovanja unutar odjela i kompanije.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:
O zaposleniku
Znanja i kvalifikacije:
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
• VKV/SSS kuhar
• minimalno 4 godine radnog iskustva na poslovima kuhara u sličnim ugostiteljskim objektima
• poznavanje barem jednog stranog jezika (poželjno engleski, talijanski)
• pedantnost, sistematičnost i sklonost timskom radu
• visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
• spremnost na učenje u segmentu fine dininga
Tražimo talentirane, znatiželjne i kreativne pojedince koji su uvjereni da su stvoreni za fine dining. Kojima srce kuca brže kada kreiraju novo jelo, kad otkrivaju posebnosti pojedinog vina u odnosu na druga i kad gosti iz restorana odlaze sa pričom o najboljem iskustvu svog života. E da, jesmo li spomenuli da možeš početi odmah?
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas pošaljite svoju ponudu sa potrebnim dokumentima (slika poželjna, kontakt telefon, skype (ako imate), reference i preporuke) putem donje 'Brze prijave' ili na e-mail: [email protected]
• VKV/SSS kuhar
• minimalno 4 godine radnog iskustva na poslovima kuhara u sličnim ugostiteljskim objektima
• poznavanje barem jednog stranog jezika (poželjno engleski, talijanski)
• pedantnost, sistematičnost i sklonost timskom radu
• visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
• spremnost na učenje u segmentu fine dininga
Tražimo talentirane, znatiželjne i kreativne pojedince koji su uvjereni da su stvoreni za fine dining. Kojima srce kuca brže kada kreiraju novo jelo, kad otkrivaju posebnosti pojedinog vina u odnosu na druga i kad gosti iz restorana odlaze sa pričom o najboljem iskustvu svog života. E da, jesmo li spomenuli da možeš početi odmah?
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas pošaljite svoju ponudu sa potrebnim dokumentima (slika poželjna, kontakt telefon, skype (ako imate), reference i preporuke) putem donje 'Brze prijave' ili na e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Potrebno radno iskustvo:
tri godine