Kuhar/ica (marende za djelatnike) HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
Odgovornosti: Priprema i kuhanje marendi za djelatnike.
Planiranje jelovnika prema potrebama i preferencijama zaposlenika.
Održavanje čistoće i organizacije kuhinje.
Osiguranje kvalitetne i sigurne pripreme hrane u skladu s higijenskim standardima.
Nabava potrebnih namirnica uz koordinaciju s timom.
SSS u smjeru kuharstva.
Minimum 1 godina iskustva u kuharstvu (prethodno iskustvo u pripremi obroka za grupu ljudi je prednost).
Poznavanje higijenskih standarda u kuhinji.
Sposobnost rada u timu i dobre komunikacijske vještine.
Posvećenost kvaliteti hrane i zadovoljstvu zaposlenika.
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.