Kuhar/ica HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
pripremanje hrane sukladno procedurama, receptima i utvrđenim normativima
zaprimanje i čuvanje namirnica te vođenje evidencije o istome
praćenje rokova trajanja sirovih i gotovih prehrambenih proizvoda i namirnica
održavanje čistoće i higijene u okviru radnog prostora, briga o ispravnosti i funkcionalnosti uređaja i opreme u kuhinji te prijavljivanje kvarova.
usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
pripremanje namirnica, jela i predjela po normativima i standardima rada
poznavanje jelovnika
odgovornost za ispravnost namirnica
održavanje higijene i čistoće radnog prostora i površina
pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
pridržavanje propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
obavlja sve ostale poslove prema nalogu voditelja, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.