Kuhar/ica HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
Priprema hrane po narudžbi koja se nalazi u a la carte jelovniku po zadanim normativima
Provođenje postavljenih standarda u pripremi i posluživanju hrane
Pravilno odrađivanje dnevnih radnih zadataka u zadanom vremenskom periodu
Pridržavanje svih propisa skladištenja namirnica i održavanje higijenskih standarda
Stručno i prema troškovima orijentirano korištenje i prerađivanje namirnica, te kontrola njihove kvalitete
Poznavanje visokih standarda poslovanja u ugostiteljstvu (4* ili 5*) kao i novih trendova u gastronomiji
Minimalno 2 godine radnog iskustva u hotelima ili restoranima više kategorije
Poznavanje engleskog jezika
Odgovorna i motivirana osoba sa izraženim organizacijskim vještinama
Sklonost timskom radu
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.