Ostale informacije:
Opis posla: - priprema obroke prema dnevnom jelovniku - odgovara za pripremu obroka u smjeni, od grube pripreme do termičke obrade - odgovara za kvalitetu i kvantitetu obroka - vrši raspodjelu gotovih obroka - pravilno porcioniranje - brine se o održavanju higijene kuhinjskog trakta tj. posuđa i pribora potrebitog za pripremu jela te radnih površina - obavlja serviranje gotovih obroka hrane korisnicima vezane za raspodjelu standardne kao i dijetalne prehrane - preuzima živežne namirnice prema dnevno obračunatim jelovnicima - odgovoran je inspekcijskoj službi kao i korisnicima - vodi brigu o otpadu hrane - izračunava količinu namirnica prema broju korisnika, prati primjenu normativa, proces pripreme i podjele hrane - predlaže komisiji sastav jelovnika i podnosi analizu jelovnika proteklog perioda - vodi brigu o redovitoj kontroli zdravstvenog stanja i produžavanju sanitarnih knjižica
Potrebno je priložiti: CV, životopis, potvrdu o stažu, svjedodžba o školovanju za kuhara ili slastičara, potvrda o nekažnjavanju, kopija osobne iskaznice, rodni list.