Kuhar / kuharica HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
2. U okviru pripreme i spremanja jela, komunikacija sa nadređenima, upoznavanje s planom rada i primanje uputa za rad i identificiranje sastojaka potrebnih za pripremu jela
3. Održavanje skladišta, kontrola isteka roka namirnica i kvarenje istih, provjeravanje ispravnost opreme i uređaja
4. Ustrojavati rad kuhinje, sudjelovanje u svim dijelovima
5. Temeljit rad
- pranje sastojaka
- sjeckanje hrane
- odabir začina
- kuhanje
6. Uključen u nabavu sa izvršnim kuharom i nabavom
- provjeravanje i preuzimanje namirnica
- gospodarenje sa namirnicama
7. Održavanje higijenskih standarda
8. – ispunjavanje HACCP-a
9. - HACCP certifikat
10. - BS
11. - vođenje ostale kuhinjske dokumentacije
12. Primjenjivanje procedura radi zaštite od opasnih stvari, korištenje opreme na ispravan način, osposobljavanje suradnika za ispravno korištenje opreme i materijala
Dokumentaciju zaprima od strane IK, dogovor o nadolazećem tjednu i planu rada
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.