Kuhar/kuharica HZZ OGLAS
O poslu
Primjena HACCP kriterija u kuhinji u svrhu osiguravanja zdravstveno ispravne hrane
Primjena pravilnika u vezi s alergenima i higijenom
Odgovornost za gospodarenje namirnicama u kuhinji (prijem robe, skladištenje, priprema hrane)
Suradnja u propisnom vođenju skladišta
Sudjelovanje u redovitoj provedbi kontrola svih procesa te potrebne dokumentacije
Odgovornost za pažljivo rukovanje kuhinjskim inventarom
Vaš profil: Završeno gastronomsko školovanje za zvanje kuhara/kuharice
Početno radno iskustvo poželjno
Visoke socijalne kompetencije i volja za angažmanom
Dobro poznavanje nutricionizma
Radost u druženju s ljudima
Spremnost na rad
Fleksibilnost i pouzdanost
Samostalnost u radu
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.