Kuhar / kuharica  HZZ OGLAS

20 dana do isteka
Poslodavac:
Ustanova za zdravstvenu njegu sa stacionarom "Libertas"
Kategorija:
Mjesto rada:
Košute
Rok prijave:
15.11.2024.

O poslu

Mjesto rada:
KOŠUTE, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Ustanova za zdravstvenu njegu sa stacionarom "Libertas"
Kontakt:
osobni dolazak: PUT CETINE 28, 21240 KOŠUTE
mobitel: 095 5110352
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Priprema obroka i sastavljanje jelovnika (obična i dijetalna prehrana) kao i prehrana prilagođena osobama s dijabetesom.

Kuhar je zadužen za nabavku, zaprimanje, skladištenje i čuvanje namirnica te njihovu dostavu u kuhinju. Za sav taj posao vodi i pismene evidencije – zapisnički konstatira zaprimanje robe, vodi svu popratnu dokumentaciju za sve vrste nabavljene robe – hranu, materijal za čišćenje kuhinje, ostali potrošni materijal, sitni inventar i reprezentaciju.
Svu dokumentaciju usklađuje s voditeljem računovodstva, dostavlja namirnice u kuhinju, vrši pismene i usmene reklamacije na zaprimljenu robu, te sukladno HACCAP sustavu postupa s robom u skladištu i održava čistoću prostora i opreme.
Ostalu robu izdaje iz skladišta kuhinje ostalim radnicima u kuhinji. Izrada jelovnika u skladu s pravilima za prehranu osoba starije životne dobi. Jelovnici se izrađuju prema normativima za stariju životnu dob, a pri kreiranju obavezno sudjeluje medicinska sestra, vodeći brigu o raznovrsnosti i zastupljenosti različitih vrsta namirnica u jelima.
Svi radnici koji sudjeluju u nabavci robe te izradi i serviranju obroka (kuhar, pomoćni kuhari i ostalo osoblje) pohađaju edukacije vezane uz provođenje mjera HACCP-a u Ustanovi.
Priprema, izdavanje i serviranje hrane Kuharica/Kuhar zajedno s pomoćnim osobljem priprema razne vrste jela i slastica prema zadanom jelovniku.
Osim pripreme obroka, u opisu posla kuhara je i porcioniranje obroka i vođenje brige o poštivanju pravila struke i prilagođavanju pripreme jela za osobe starije životne dobi, te dijetalnim obrocima.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
148101683
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.