Kuhar / kuharica HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
- minimalno SSS ugostiteljskoga smjera- kuhar
- minimalno radno iskustvo 2 godine na istoj ili sličnoj poziciji
- odgovornost, organiziranost, timski rad
- volja za usvajanjem novih znanja
OPIS POSLA
- Rad na roštilju
- racionalno i kvalitetno upravlja svim troškovima kuhinje
- volja za praćenjem gastronomskih trendove te planiranjem jelovnike uz voditelje restorana
- aktivno sudjeluje u procesu pripreme i kuhanja
- planira i s voditeljem nabave koordinira pravovremenu nabavu namirnica i materijala potrebnih za rad kuhinje
Početak rada - Ožujak 2025

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.