Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.10.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
11.10.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kuhar/ica je ključan član našeg kulinarskog tima i odgovoran/a je za pripremu raznovrsnih jela prema najvišim standardima kvalitete. Zaposlenik na ovoj poziciji osigurava da svaki obrok koji napusti kuhinju zadovoljava naše kriterije izvrsnosti, bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri.

Residence grupa započela je kao mala obiteljska tvrtka 2018. godine, a danas se ponosimo lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitness centrom te pubom i brojimo 4 hotela u Zagrebu i Vodicama u kategorijama od 3 i 4 zvjezdice (https://www.posao.hr/tvrtka/super-igra-d-o-o-residence-grupa).

Sve naše ugostiteljske objekte krasi raznolikost, upečatljivi interijeri i moderni dizajn, tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.

Hotel Diplomat 4* se može pohvaliti jednom od najboljih lokacija u gradu Zagrebu. Smješten je u mirnom, poslovnom kvartu, udaljen svega oko 5,4 km od centra grada. Kako bi smo našim gostima pružili još bolje iskustvo želimo osnažiti naš tim i zato zapošljavamo Kuhara (m/ž)
Posebne pogodnosti:
- Stabilno zaposlenje u hotelu s 4 zvjezdice
- Konkurentnu plaću i dodatne pogodnosti
- Mogućnost napredovanja i usavršavanja unutar tima
- Dinamično radno okruženje u uglednom hotelskom lancu
- Osiguran parking
- Naknada za prijevoz i topli obrok
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
- SSS/KV kuhar
- Minimalno 3 godine radnog iskustva
- Poznavanje tehnika kuhanja, pripreme i prezentacije hrane
- Sposobnost rada pod pritiskom i organizacija rada u užurbanom okruženju
- Fleksibilnost i prilagodljivost te spremnost na timski rad
- Stručna sprema kuhara ili odgovarajuća kvalifikacija
- Poznavanje HACCP sustava i standarda higijene
- Kreativnost u pripremi i prezentaciji jela
- Poželjno je iskustvo u hotelijerstvu, ali ako ste spremni učiti mi smo spremni osigurati mentora

Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave'.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
osnovno
Potrebno radno iskustvo:
tri godine