Kuhar (m/ž) HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Potrebne kvalifikacije: osoba mora poznavati riblje, mesne i povrtne namirnice
poznavati metode i tehnike skladištenja namirnica i gotovih proizvoda prema HACCAP-u
poznavati metode i tehnike pripreme ribe, mesa i povrća za daljnju proizvodnju te jela po uputi pripremati brzo i kvalitetno
znati primati narudžbe, određivati prioritetne zadatke
raditi na tavama, završavati jela , raditi pripremu za glavna jela prm. temeljce
raditi inventuru kuhinje te pripremiti spisak za narudžbu hrane
voditi dobru komunikaciju između kolega te biti pedantan oko svog radnog prostora prije/poslije i tokom rada
biti u stanju raditi kao timski igrač, ali i biti neovisna za rad bez nadzora
imati besprijekornu osobnu higijenu
imati želju nadmašiti očekivanja gostiju
Odabranim kandidatima nudimo: rad u aktivnom radnom okruženju
konkurentne plaće u turizmu
mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja
putni trošak
osiguran 1 topli obrok
Pri slanju molbi za posao, naznačiti radno mjesto za koje se prijavljujete.
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.