Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.06.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.06.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Kuhar (m/ž)
Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Vodice (Hotel Nikola)
Rok prijave:
15.06.2021.
O poslu
Opis radnog mjesta:
Residence grupa s lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitnes centrom i pubom osnovana je 2018. godine i broji 4 hotela u Zagrebu i Vodicama u kategorijama 3 i 4 zvjezdice.
Sve ugostiteljske objekte Residence grupe povezuje njihova raznolikost, prepoznatljivi interijeri i moderni dizajn, kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.
Opis posla:
• Koordinacija kuharskog osoblja u svrhu učinkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje
• Razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i okruženjem, sezonom
• Izbor dnevnih i tjednih menija i specijaliteta
• Priprema jela i nadgledanje cjelokupne pripreme
• Odlučivanje o načinima prezentacije jela
• Provjera svježine hrane i sastojaka
• Vođenje popisa nabave hrane i namirnica za neometan rad kuhinje
• Analiziranje recepata kako bi se dodijelile cijene pojedinim jelima (na temelju hrane, vremena i općih troškova)
• Osiguravanje rada kuhinje u skladu s higijenskim i sigurnosnim standardima
• Procjena iznosa i troškova za zalihe hrane i namirnica, pregovaranje s dobavljačima
Mjesto rada: Hotel Nikola, Vodice
Ul. Lasan Ante Kabalera 51, 22211, Vodice
Sve ugostiteljske objekte Residence grupe povezuje njihova raznolikost, prepoznatljivi interijeri i moderni dizajn, kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.
Opis posla:
• Koordinacija kuharskog osoblja u svrhu učinkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje
• Razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i okruženjem, sezonom
• Izbor dnevnih i tjednih menija i specijaliteta
• Priprema jela i nadgledanje cjelokupne pripreme
• Odlučivanje o načinima prezentacije jela
• Provjera svježine hrane i sastojaka
• Vođenje popisa nabave hrane i namirnica za neometan rad kuhinje
• Analiziranje recepata kako bi se dodijelile cijene pojedinim jelima (na temelju hrane, vremena i općih troškova)
• Osiguravanje rada kuhinje u skladu s higijenskim i sigurnosnim standardima
• Procjena iznosa i troškova za zalihe hrane i namirnica, pregovaranje s dobavljačima
Mjesto rada: Hotel Nikola, Vodice
Ul. Lasan Ante Kabalera 51, 22211, Vodice
Posebne pogodnosti:
Osiguran smještaj
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
O zaposleniku
Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti:
• SSS ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja
• minimalno 1-3 godina radnog iskustva na istim poslovima
• poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
• ljubaznost i gostoljubivost
• izražene komunikacijske sposobnosti
• aktivno poznavanje rada na računalu
• SSS ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja
• minimalno 1-3 godina radnog iskustva na istim poslovima
• poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
• ljubaznost i gostoljubivost
• izražene komunikacijske sposobnosti
• aktivno poznavanje rada na računalu
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro