Monter izolacije (m/ž)

9 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rugvica
Rok prijave:
25.10.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske. Više od 20 godina pomažemo tvrtkama u pronalasku odgovarajućih kandidata za širok spektar radnih mjesta. Ostvarujemo prvi kontakt s kandidatima te smo im podrška u cijelom selekcijskom procesu.

S ciljem nastavka uspješnog poslovanja, za našeg Klijenta, uspješnu multinacionalnu tvrtku koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i servisiranjem IT infrastrukture, tražimo odgovornu osobu za rad na poziciji:

Monter izolacije (m/ž)
(Rugvica)


Koje će biti tvoje glavne odgovornosti?

Tvoj posao uključivat će rezanje, pripremu i montažu podnog lima za IT infrastrukturne jedinice, kao i postavljanje toplinske i protupožarne zaštite (parna brana, mineralna vuna, OSB i CETRIS ploče, promat).

Također ćeš prijavljivati sve nepravilnosti koje uočiš tijekom proizvodnog procesa te se pridržavati sigurnosnih propisa unutar postrojenja. Radit ćeš u timu, podržavati druge članove i dobivati podršku u svim zadacima.
Posebne pogodnosti:
Što možeš dobiti na ovom radnom mjestu?

Postat ćeš dio velike multinacionalne kompanije, s prilikom za učenje i stjecanje novog iskustva, a ako si tek završio/la srednju školu, ovdje možeš steći svoje prvo radno iskustvo. Radno mjesto nudi brojne pogodnosti, uključujući:

• ugovor o radu na neodređeno vrijeme sklopljen direktno s Klijentom
rad u jutarnjoj smjeni uz povremenu mogućnost rada subotom
• plaćeni prijevoz prema mjestu stanovanja
• mjesečni bonus i naknadu za preporuke novih zaposlenika
• božićnicu, uskrsnicu, nagradu za djecu i naknadu za rođenje djeteta
• dopunsko zdravstveno osiguranje, besplatan godišnji sistematski pregled i Multisport karticu
• kuhinju opremljenu s aparatom za kavu/čaj i sa svježim voćem
• mogućnost dodatnih edukacija i usavršavanja
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Koji su nam uvjeti važni?
Iskustvo nam nije presudno. Prednost imaju kandidati s prethodnim iskustvom na sličnim poslovima, ali ako ga nemaš, sve ćeš naučiti kroz uhodavanje i podršku kolega. Ključna je tvoja spremnost za timski rad, motivacija za stjecanje novih znanja i otvorenost za nove izazove.

Pozivamo zainteresirane kandidate da nam pošalju svoj životopis putem linka za prijavu. Bit će kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug. U slučaju poteškoća s prijavom, možete poslati upit na [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: