Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.09.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Monter (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb (Blato)
Rok prijave:
09.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Suman d.o.o. dio je Suman grupe (matična firma iz BiH), a bavimo se prodajom i proizvodnjom proizvoda za zaštitu od sunca.

Pergola tende / Bioklimatske tende su nam fokus, a uz njih nudimo i klasične oblike tendi i suncobrane, proizvedene po najnovijim tehnologijama, najbolje kvalitete i po pristupačnim cijenama. Firma posluje 30 godina i opslužuje kupce proizvodima u Adria regiji i diljem ostatka Europe.

Kako trenutno rastemo želimo se dodatno pojačati kvalitetnim ljudima. U Zagrebu nas je trenutno 15 dok u BiH zapošljavamo oko 300 ljudi.

Opis posla
Tražimo osobu za montažu proizvoda: bioklimatske tende i pergola tende, klasične tende (vertikalne, ravne, balkonske, kupolaste itd.) te suncobrana na području Zagreba i okolice, Istre i Dalmacije te rjeđe kontinentalne Hrvatske.

Tim ljudi koji će biti pored tebe (Stjepan, Pero, Đuro, Mislav, Dario) kao i osobni mentori (Damir i Mirjana) dat će ti svu potporu da pohvataš što i kako radimo i već kroz par tjedana suvereno ćeš vladati osnovnom materijom, a ostalo će doći protekom vremena. Želja nam je da se ugodno osjećaš u dolasku na posao, a cilj da si integrirani dio rastućeg tima.

Posao uključuje primarno terenski rad na gore navedenom području, kada obilazimo kupce na njihovoj lokaciji, a automobil do lokacija gdje se vrše radovi osigurava firma. Povremeno ima posla i u samoj radioni kad radimo servise suncobrana i slično.
Posebne pogodnosti:
Što nudimo
Priliku da budeš dio kompanije koja i nakon 30 godina postojanja raste i razvija se. Perspektiva posla je stabilna i obećavajuća.

Kako imamo podršku kroz matičnu firmu koja je prepoznata kao kvalitetan partner i proizvođač na nama je da pokucamo na vrata svih onih velikih kupaca s kojima još ne surađujemo.

Za primanja ćemo porazgovarati na sastanku i probati naći zajednički interes. Plaća se sastoji od osnovnog dijela i bonusa sukladno učinkovitosti i isplaćuje se između do 5-og dana u mjesecu. Prekovremeni sati se naplaćuju dodatno.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka (od 07:00 do 15:00 h), iznimno subotom (ove sezone nismo radili nijednu subotu).

Svi zaposlenici (kada su u firmi) imaju osiguran ručak iz restorana, a kod terenskog rada firma osigurava plaćen smještaj i budžet za ručak kao dodatak na dnevnicu. Imamo i doručak paket kad se ide na teren da se lakše izdrži put do lokacije. Firma osigurava svu potrebnu opremu i prikladnu odjeću za rad u zimskim / ljetnim mjesecima.

U vansezonskim mjesecima organiziramo po potrebi interne edukacije s lokalnim partnerima i odlascima u matičnu firmu (cca 3,5h od Zagreba) na prezentacije novih proizvoda.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Imaš iskustva u montaži? Prethodno iskustvo je poželjno na sličnim poslovima (npr. montaža klima uređaja), ali ako nešto od toga ti nije poznato imamo ljude koji te mogu podučiti.

Uvjeti:
- rukovanje alatima za montažu
- spremnost na terenski rad
- rad na visini (3-6m)
- rad u timu
- poznavanje osnova elektro-montaže poželjno
- vozačka dozvola B kategorije zbog izlazaka na teren

Prijavite se putem email [email protected] ili putem linka za Brzu prijavu.

Kontakt: 099 237 2836.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B