Monter / monterka  HZZ OGLAS

2 dana do isteka
Poslodavac:
Komunalno Duga Resa društvo s ograničenom odgovornošću za komunalne djelatnosti
Kategorija:
Mjesto rada:
Duga Resa
Rok prijave:
18.09.2024.

O poslu

Mjesto rada:
DUGA RESA, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Komunalno Duga Resa društvo s ograničenom odgovornošću za komunalne djelatnosti
Kontakt:
osobni dolazak: KOLODVORSKA 1, 47250 DUGA RESA
pisana zamolba: Kolodvorska 1, 47250 Duga Resa
Ostale informacije:
OPIS POSLOVA: u dogovoru s poslovođom, vodoinstalaterom i samostalno obavlja sve složenije poslove na održavanju te po potrebi vrši ispomoć u radu glavnom monteru, evidentira izvršenje posla ispunjavanjem radnog naloga, po nalogu poslovođe i voditelja vrši očitavanja vodomjera, po nalogu poslovođe i voditelja vrši dostavu računa, akontacija i opomena korisnicima, obavlja sve poslove pri izmjeni vodomjera ili obustavi isporuke vode, vodi brigu o pravilnom korištenju sredstava zaštite na radu, obavlja očevid na licu mjesta po podnesenom zahtjevu za priključenje na sustav vodoopskrbe i odvodnje kojim se utvrđuju potrebni radovi, materijal i oprema za izvođenje radova, izvješćuje poslovođu ili voditelja o radovima, mjestu i karakteru rada te učinku podređenih radnika u radnoj grupi, obavlja i druge poslove po nalogu poslovođe, voditelja, rukovoditelja i direktora, za svoj rad odgovara poslovođi, voditelju, rukovoditelju i direktoru.
UVJETI RADNOG MJESTA:
Stupanj i vrsta školskog obrazovanja: VKV/KV vodoinstalater
Znanja i vještine: posebna zdravstvena sposobnost, položen vozački ispit B kategorije
Radno iskustvo: minimalno 1 godina
Probni rad: 3 mjeseca
PRIJAVA TREBA SADRŽAVATI:
pisanu prijavu (motivacijsko pismo) životopis dokaz o stručnoj spremi i osposobljenosti (preslika svjedodžbe) potvrdu odnosno ispis iz elektroničkog zapisa podataka iz područja radnih odnosa koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (ili druga odgovarajuća potvrda u slučaju zaposlenja u inozemstvu) presliku vozačke dozvole
Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola.
Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno priložiti propisane dokaze o tom statusu. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN 121/2017, 98/2019, 84/2021, 156/2023) uz prijavu na natječaj dužni su priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
NAČIN PODNOŠENJA PRIJAVE:
Prijave za javni natječaj podnose se osobno ili putem pošte na adresu: Komunalno Duga Resa d.o.o., Kolodvorska 1, 47250 Duga Resa – natječaj MONTER / MONTERKA. Nepotpune i nepravovremene prijave, kao i prijave poslane elektroničkom poštom ili telefaksom, neće se razmatrati.
Prijavom na natječaj kandidat daje privolu Komunalnom Duga Resa d.o.o. za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj te dokumentaciji dostavljenoj s prijavom, u svrhu odabira kandidata te privolu na dostavu obavijesti o rezultatima natječaja koja se dostavlja svim kandidatima o odabranim kandidatima koje uključuje ime i prezime kandidata te struku.
Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka je uvjet za prijavu na natječaj.
Kandidat može u svakom trenutku bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka, o čemu će mu Komunalnom Duga Resa d.o.o. izdati potvrdu.
Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se u skladu s važećim propisima, odnosno Općom uredbom o zaštiti podataka od 27. travnja 2016. godine između Europskog parlamenta i Vijeća Europske unije te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN(42/18).
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidati će predočiti izvornik.
U slučaju testiranja, za kandidata koji ne pristupi testiranju, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.
O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od dana donošenja odluke.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
146156434
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.