Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.03.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nadzornica u odjelu domaćinstva (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
15.03.2022.


Esplanade Zagreb Hotel sinonim je za visoko personaliziranu uslugu i vrhunske standarde poslovanja. Od otvorenja, davne 1925. godine, Esplanade je predvodnik trendova i inovacija u hotelijerstvu ne samo u Zagrebu, već u cijeloj regiji, a sve zahvaljujući predanosti, angažmanu i neizmjernoj ljubavi djelatnika koji već 90 godina čine Esplanade ono po čemu je prepoznatljiv u cijelom svijetu - a to je 'Hotel s dušom i posebnom energijom'.

Svatko od kolega ponosan je biti djelom impresivne povijesti ove zagrebačke građevine. Svakodnevno s veseljem brojnim gostima stvaramo lijepe trenutke i događaje koji će im ostati vječno u sjećanju. Aktivno sudjelujemo u promicanju pozitivnih međuljudskih odnosa i pravih vrijednosti, te doprinosimo promociji destinacije i pomažemo zajednici.

Mnogo novih kolega iz mjeseca u mjesec upravo u Esplanadi započinje svoju poslovnu karijeru. Naša vrata otvorena su svima onima koji žele ići korak dalje, koji teže izvrsnosti, onima koji su predani radu i kojima je zadovoljstvo gosta na prvom mjestu. Veseli nas ako posjedujete prethodno stečeno radno iskustvo i visoko obrazovanje, no to nije presudno – ono što iznimno cijenimo su; predanost poslu, komunikativnost, kreativnost, aktivno znanje stranih jezika, pozitivan stav i timski rad, inicijativa i proaktivan pristup poslu, želja za učenjem i savladavanjem novih vještina, samostalnost i odgovornost u preuzimanju zadataka, osjećaj za detalje i brige prema gostima, osjećaj ponosa i ljubavi prema ovom hotelu, stvaranje kvalitetnih međuljudskih odnosa te iskreni osmijeh na licu.

Naš cilj je nastaviti slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge svim gostima održavajući pritom ugodno i prijateljsko radno okruženje za sve kolege. To postižemo upravo pristupom da za svako novo radno mjesto pronalazimo najbolje kadrove koji objedinjuju sve potrebne kvalitete prenoseći im pritom potrebna znanja i vještine kroz brojne edukacije, savjetovanja i treninge.

Stoga, ako ste vesela osoba pozitivnog duha, volite otvorenu i ljubaznu komunikaciju, posjedujete nevjerojatan osjećaj za ugađanjem i prepoznavanjem potreba kod drugih, težite savršenstvu u svakom pogledu, imate snažnu volju za radom i napredovanjem, ostvarite svoj potencijal, postanite dio našeg tima i stvorite vrijedno iskustvo.

Pozicija: Nadzornica u odjelu domaćinstva (M/Ž)



Tražimo kandidate sa sljedećim karakteristikama:
  • Završena srednja škola
  • Solidno znanje engleskog jezika
  • Usmjerenost na detalje
  • Izražena potreba za održavanjem čistoće i urednosti
  • Radno iskustvo na sličnoj funkciji i poslovima u trajanju od dvije godine
  • Iskustvo u vođenju ljudi
  • Visoka razina diskrecije
  • Sposobnost rada pod pritiskom
  • Razvijene organizacijske vještine


Molimo prijavite se putem Brze prijave do 15.03.2022.

Esplanade Zagreb Hotel
Mihanovićeva 1
10 000 Zagreb
www.esplanade.hr