Nastavnik brodostrojarske grupe predmeta (m/ž)  HZZ OGLAS

11 dana do isteka
Poslodavac:
POMORSKA ŠKOLA ZADAR
Kategorija:
Mjesto rada:
Zadar
Rok prijave:
06.11.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZADAR, ZADARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
POMORSKA ŠKOLA ZADAR
Kontakt:
Ostale informacije:
Potrebna je odgovarajuća stručna sprema sukladno Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96, 80/99), Pravilniku o radu, Kurikulumu i Nastavnom planu i programu.
Svi kandidati trebaju zadovoljavati uvjete propisane Zakonom o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, Pravilnikom o stručnoj spremi i pedagoško psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu, Kurikulumom i Nastavnim planom i programom.
Dokumentacija potrebna za prijavu na Natječaj: prijava u kojoj se obavezno navodi osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela te e-mail adresa na koju će se dostaviti obavijest o datumu i vremenu procjene i naziv radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje
dokaz o traženoj stručnoj spremi/vrsti obrazovanja/dodatnom obrazovanju
životopis
dokaz o državljanstvu
uvjerenje nadležnog suda da podnositelj prijave nije pod istragom i da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona ne starije od dana raspisivanja natječaja
elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Kandidati koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu sa svim prilozima odnosno ispravama i ispunjavaju uvjete natječaja dužni pristupiti procjeni. Kandidati će o vremenu i mjestu procjene biti obaviješteni putem web stranice Škole ili e maila navedenog u prijavi. Mjesto rada: Pomorska škola Zadar, Ante Kuzmanića 1, Zadar. Na natječaj se pod jednakim uvjetima mogu javiti kandidati oba spola. Prijavom na natječaj kandidati daju privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka, sukladno pozitivnim propisima o zaštiti osobnih podataka. Svi dokumenti mogu biti u presliku. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju posebnih propisa, dužni su na to pravo pozvati se u prijavi na natječaj i priložiti dokumentaciju na osnovu koje se to pravo ostvaruje.
Da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 101. stavaka 1. ‒ 3. i članka 102. stavaka 1. ‒ 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17, 98/19 i 84/21) koja u trenutku podnošenja prijave ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava dužna je uz prijavu na ovaj natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja koji su dostupni na sljedećoj poveznici:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN br.84/21) uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaze propisane člankom 49. st.1. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata na sljedećoj poveznici:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 48.f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br.33/92,57/92,77/92,2793,58/93,2/94,76/94,108/95,108/96,82/01,103/03,148/13 i 98/19) uz prijavu na natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokumentaciju iz koje je vidljivo spomenuto pravo te dokaz iz kojeg je vidljivo kako je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom (NN br. 157/13,152/14,38/18, i 32/20) uz prijavu na natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe sa invaliditetom, odnosno javnu ispravu o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba sa invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo kako je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca.

Kandidat koji je stekao obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je uz prijavu na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih stranih školskih svjedodžbi i diploma (NN br.57/96,21/00- Odluka Ustavnog suda RH) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN br.158/03,198/03,138/06 i 45/11).


Prijave s traženom dokumentacijom podnose se najkasnije do 6.11. 2024. putem web obrasca: https://bit.ly/PRM-10-2024
Nepotpune i nepravodobno poslane prijave neće se razmatrati.
Kandidati će o rezultatima izbora biti obaviješteni u roku od 8 dana od izbora putem elektronske pošte ili web stranice Pomorske škole Zadar.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
148253402
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.