Odgojitelj/ica predškolske djece  HZZ OGLAS

6 dana do isteka
Poslodavac:
Dječji vrtić Mali medo
Kategorija:
Mjesto rada:
Lovinac
Rok prijave:
01.11.2024.

O poslu

Mjesto rada:
LOVINAC, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Dječji vrtić Mali medo
Kontakt:
osobni dolazak: DR. FRANJE TUĐMANA 15, 53244 LOVINAC
pisana zamolba: Dr. Franje Tuđmana 15, 53244 Lovinac
Ostale informacije:
NATJEČAJ
za prijem radnika na radno mjesto
ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE – 2 izvršitelja (m/ž) za rad u Dječjem vrtiću Mali medo, na neodređeno puno radno vrijeme, uz probni rad od šest (6) mjeseci
UVJETI:
Prema članku 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju:
Poslove odgojitelja djece od navršenih 6 mjeseci života do polaska u osnovnu školu može obavljati osoba koja je završila studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjestu odgojitelja, a koji može biti: Preddiplomski sveučilišni studij,
Preddiplomski stručni studij,
Studij kojim je stečena viša stručna sprema u skladu s ranijim propisima,
Diplomski sveučilišni studij,
Specijalistički diplomski stručni studij.
Kandidati uz prijavu na natječaj (vlastoručno potpisanu) trebaju priložiti: Životopis (vlastoručno potpisan),
Presliku dokaza o stručnoj spremi (ovjerena preslika),
Presliku dokaza o stručnom ispitu,
Dokaz o državljanstvu (e-Domovnica, preslika domovnice ili osobne iskaznice),
Dokaz o radnom iskustvu – elektronički zapis o radno pravnom statusu – ispis iz evidencije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne stariji od dana objave natječaja),
Uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za neko djelo iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, ne starije od dana objave natječaja,
Uvjerenje nadležnog prekršajnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak za neko djelo iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, ne starije od dana objave natječaja,
Potvrdu nadležnog Centra za socijalnu skrb (prema mjestu stanovanja) da kandidati nisu izrečene zaštitne mjere iz članka 25. Zakona o predšklskom odgoju i obrazovanju, ne stariju od dana objave natječaja,
Izjavu kandidata o nepostojanju zapreka iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju za prijem u radni odnos (vlastoručno potpisanu),
Potvrda liječnika opće prakse da kandidat ne boluje od kroničnih, duševnih, zaraznih bolesti niti bolesti ovisnosti.
Kandidati moraju ispunjavati uvjete iz članka 24. i 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju.
U skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola koje ispunjavaju propisane uvjete.
Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju posebnog zakona, u prijavi su dužni pozvati se na to pravo te dostaviti dokaze o priznavanju posebnog statusa te dokaz o načinu prestanka radnog odnosa kod prethodnog poslodavca.
Kandidati koji mogu ostvariti pravo prednosti sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 i 84/21), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19), članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) te članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Da bi kandidati ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz članka 102. stavaka 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 i 84/21) koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te ovisno o kategoriji koja se poziva na prednost pri zapošljavanju priložiti sve potrebne dokaze dostupne na poveznici ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 .
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19), uz prijavu na natječaj dužni su, pored dokaza o ispunjavanju uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, te dokaz o tome na koji je način prestao radni odnos kod prethodnog poslodavca.
Da bi kandidati ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju osoba iz članka 48. stavaka 1. i 2. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje tog prava dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te ovisno o kategoriji na koju se poziva prednost pri zapošljavanju priložiti sve potrebne dokaze dostupne na poveznici ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 .
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), uz prijavu na natječaj dužni su, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta natječaja, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Dokaz o invaliditetu smatraju se javne isprave na temelju kojih se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom iz članka 13. navedenog Zakona.
Natječaj se objavljuje na mrežnoj stranici Dječjeg vrtića Mali medo (https://www.dv-mali-medo.hr/) , na oglasnoj ploči Vrtića te na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ( https://www.hzz.hr/ ).
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u tekstu natječaja.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Isprave se dostavljaju u preslikama i ne vraćaju se, a prije sklapanja ugovora o radu izabrani kandidat dužan je predočiti originale traženih dokumenata.
O rezultatima provedenog natječaja kandidati će biti obaviješteni o izboru u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.
Predajom natječajne dokumentacije smatra se da je kandidat koji je izabran na natječaju dao svoju suglasnost da mu se objave osobni podaci (ime i prezime, mjesto prebivališta i stručna sprema).
Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Dječji vrtić Mali medo može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladnom odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće odredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).
Prijave na natječaj s obveznom dokumentacijom dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu: Dječji vrtić Mali medo, Dr. Franje Tuđmana 15, 53244 Lovinac, s naznakom „Prijava na natječaj za odgojitelja/icu – ne otvarati“ ili poslati poštom preporučeno na istu adresu.
Prijave na natječaj traju od 23. listopada do 01. studenog 2024. godine.
Natječaj za prijem radnika na radno mjesto odgojitelj/ica predškolske djece u Dječjem vrtiću Mali medo objavit će se na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Vrtića ( https://www.dv-mali-medo.hr/ ) te na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ( https://www.hzz.hr/ ).
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
148183157
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.