Ostale informacije:
Opis posla: - rad na samoposlužnoj liniji hotela, podjela toplih obroka (radi se jutarnja smjena od ponedjeljka do subote) - pomoćni poslovi u kuhinji, salate, suđe, priprema osnovnih namirnica (luk, krumpir i sl.) - održavanje higijene kuhinje skladišnih i komunikacijskih prostora, komora i hladnjaka Način rada: - poslovi pomoćnog osoblja kao i pomoćnog/e kuhara/ice rade se u dvije smjene - jedan tjedan ujutro pa jedan tjedan popodne - mjenjanje radnih pozicija po potrebi posla - timski rad Poslodavac nudi: - radno vrijeme od 8 sati - slobodan dan - topli obrok - plaćeno prekovremeno - plaćen prijevoz - mogućnost napredovanja i učenja - mogućnost dodatne zarade - siguran posao na dug vremenski period - za kandidate koji nisu u mogućnosti putovati postoji mogućnost organiziranja smještaja - dobra povezanost javnim prijevozom sa Savskog mosta - autobusna postaja ispred hotela