Ostale informacije:
Osigurava provedbu svih osnovnih standarda brenda tvrtke. Suradnički i fleksibilno radi s kolegama uz fokus na uspjeh hotela i zadovoljstvo gostiju. Priprema povrće i voće (pranje, guljenje, rezanje i sjemenjenje) te obrađuje meso, perad i plodove mora. Panira namirnice, miješa i procjeđuje juhe, umake i druge pripremljene smjese. Vaganje i mjerenje sastojaka prema potrebnim standardima. Prijenos i nošenje posuđa i namirnica između radnih mjesta, štednjaka i skladišta. Pohranjuje namirnice u odgovarajuće prostorije za skladištenje. Čisti radne površine, opremu i pribor te odvaja i uklanja otpad. Distribuira zalihe, opremu i ostale potrebne namirnice. Priprema i reže kuhane mesne specijalitete za posluživanje. Kontrolira kvalitetu pripremljenih jela i prati standarde kuhinjskog rada. Priprema i postavlja hranu za buffet i slične usluge uz naglasak na izgled i funkcionalnost.