Ostale informacije:
Opis poslova: Pomaže u pripremi potrebnih količina namirnica (prema planu pansionskih obroka, odnosno po normativima), usitnjava i obrađuje do finalne obrade. ▪ Na osnovu naloga šefa kuhinje ili šefa smjene priprema namirnice za kuhanje (rezanje mesa, čišćenje ribe, pripremanje povrća i sl.), pazeći pri tome da li su ispravne. ▪ Polaže gotova jela u vodenu kupaču i njeguje ih do izdavanja. ▪ Priprema jela, predjela i desert po normativima. ▪ Pomaže u pripremi (termička obrada, ukrašavanje) i izdavanju pansionska i jela po narudžbi. ▪ Pomaže u preuzimanju namirnica od dobavljača i iz skladišta. ▪ Samostalno pripravlja jednostavna jela. ▪ Sprema i čisti pultove, stolove i općenito sprema kuhinju. ▪ Pomaže kuharima pri pripremanju lunch-paketa. ▪ Pomaže pri pranju i održavanju posuđa, kuhinjske opreme, uređaja, radnog prostora i površina. ▪ Odgovoran je za provedbu osobne kao i higijene radnog prostora i površina. ▪ Pravilno i savjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje. ▪ Primjenjuje mjere i sredstva zaštite na radu. ▪ Obavlja i druge poslove iz svog djelokruga rada po nalogu neposrednog rukovodioca