Računovođa za obračun plaća (m/ž)

14 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb ili Rijeka
Rok prijave:
30.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija u Hrvatskoj po pitanju zapošljavanja: privremenog zapošljavanja, kadrovske administracije, obračuna plaća i profesionalne selekcije kandidata. Pozivamo te da se priključiš našem timu u ulozi:

Računovođa za obračun plaća (m/ž)

Naše sjedište je u Zagrebu, ali poslujemo u Rijeci i Osijeku. Za navedeno radno mjesto nudimo mogućnost rada u Rijeci ili u Zagrebu.

Uz potporu te savjetovanje mentora, tvoji zadaci uključivat će:
• pripremu, obradu i obračun plaće, drugog dohotka i ostalih primitaka u skladu sa zakonskim regulativama i dogovorenim rokovima
• pripremu temeljnica, izvještaja i potvrda vezanih uz obračun plaće
• priprema i podnošenje obrazaca JOPPD te svih ostalih obrazaca vezanih uz obračun plaće
• obračun bolovanja na teret HZZO i podnošenje prijava za povrat sredstava od HZZO-a
• praćenje i uskladu poreznih kartica i predanih JOPPD obrazaca za klijente te SNU
• izradu faktura i statističkih te ostalih izvještaja po pitanju obračuna plaća
Posebne pogodnosti:
Zašto je rad u Electus DGS-u prava prilika za tebe?
Ponajprije jer će ti biti pružena mogućnost rada u dinamičnoj i stimulativnoj okolini, uz internog mentora, u kojoj ćeš moći iskazati svoj potencijal, usvojiti nova znanja i vještine te dalje se profesionalno razvijati i napredovati u području obračuna plaća. Nudimo ti mogućnost stalnog zaposlenja, a osigurani su ti i:

• program uvođenja u posao: mentor, uvodne edukacije, plan napredovanja
• klizno radno vrijeme (8/9h-16/17h) i rad od kuće po potrebi radi uravnoteženosti privatnog i poslovnog života
• prilika za osobni i profesionalni razvoj, ponajviše iz područja obračuna plaća
• dodatne pogodnosti (topli obrok, voće, kava, čaj, osigurani sistematski pregled/dopunsko zdravstveno osiguranje, bonusi na plaću)
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo od tebe?
Prednost je ako imaš iskustvo rada u kadrovskim ili računovodstvenim poslovima, ponajviše obračunu plaća. Aktivno koristiš MS Office pakete s naglaskom na Excel te želiš raditi s velikom količinom brojčanih podataka. Idealno je ako te krasi marljivost, odgovornost i sklonost timskom radu. Također je važna spremnost na učenje i usavršavanje s ciljem samostalnosti u radu.

Selekcijski postupak
Po zaprimanju prijave, kandidate koji odgovaraju uvjetima natječaja ćemo telefonski kontaktirati te prokomentirati detalje natječaja, kao i dogovoriti prvi video razgovor. Uži krug kandidata sudjelovat će u završnom krugu razgovora, a početak rada bit će dogovoren prema mogućnosti odabranog kandidata.

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj popunjavanjem niže navedenog obrasca ili prilaganjem svog životopisa. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected] ili na kontakt broj: +385 91 227 4852 (Whatsapp je također dostupan).

Radujemo se tvojoj prijavi!

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: