Računovodstveno - adminstrativni/a referent/ica  HZZ OGLAS

4 dana do isteka
Poslodavac:
POGON - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
20.09.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
POGON - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade
Kontakt:
najava na telefon: 01 4680463
mobitel: 091 4682466
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju članka 25. Statuta Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade (dalje u tekstu: Pogon), od 21.12.2016. g., članaka 7., 8. i 9. Pravilnika o radu i izmjenama od 26.2.2020.g., Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu od 20.6.2024.g. te Odluke Upravnog vijeća Pogona, klasa: 003-05/24-02/01, urbroj: 2402-6014/01-24-12, od 26.8.2024. godine, Pogon dana 5.9.2024.g. raspisuje:
J A V N I N A T J E Č A J za radno mjesto Računovodstveno-administrativni/a referent/ica – 1 izvršitelj/ica na neodređeno, puno radno vrijeme Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom natječaju odnose se jednako na muški i ženski rod bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Skraćeni opis poslova - obavlja poslova za obračun i isplatu plaće, te obračune ostalih naknada za zaposlenike Centra, poslove obračuna i isplate naknada ugovora o djelu, autorskih ugovora te u svezi s istim izrađivanje i vođenje svih propisanih obrazaca, izvješća i evidencija, - sudjeluje u izradi financijskog plana, izvješća o realizaciji financijskog plana, izvješća o realizaciji vlastitih prihoda, periodičnim i završnim financijskim izvještajima za potrebe Ministarstva financija RH i Grada Zagreb, - knjiži ulaznu i izlaznu dokumentaciju u glavnu knjigu te vodi pomoćne knjige i vodi materijalno knjigovodstvo, - izrađuje izlazne račune i vodi blagajničko poslovanje, - prati i usklađuje salda konti dobavljača i kupaca te vodi analitičku evidenciju dužnika i poduzima potrebne mjere u cilju naplate dugovanja, u suradnji s ravnateljem i tajnikom - šalje zahtjeve za plaćanje u riznicu. Detaljan opis poslova dostupan je u Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada POGONA - Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade od 20.6.2024. Rad se zasniva na neodređeno, puno vrijeme, uz obvezni probni rad, u trajanju koje ovisi o stručnoj spremi; do dva mjeseca za SSS.
Uvjeti za radno mjesto Računovodstveno-administrativni/a referent/ica - srednja stručna sprema (SSS) ekonomskog smjera - razvijene komunikacijske, organizacijske i administrativne sposobnosti - dobro poznavanje rada na računalu - aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
Dokumentacija koju su kandidati, u elektroničkom obliku obvezni priložiti 1.Prijava (Prijava mora sadržavati osnovne informacije o kandidatu – ime, prezime, kontakt podaci: adresa, telefon, adresa elektroničke pošte); 2.Dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika svjedodžbe/diplome/potvrde o završetku školovanja i slično); 3.Dokaz o znanju engleskog jezika (preslika potvrde o uspješno položenom ispitu državne mature iz engleskog jezika, preslika svjedodžbe/diplome nadležne obrazovne ustanove i slično); 4.Životopis u kojem se taksativno navodi obrazovanje, osnovne vještine i sposobnosti i druge važne informacije. Obveznu dokumentaciju potrebno je priložiti isključivo u PDF formatu, svaki dokument kao zasebni prilog. Svi dokazi koji se dostavljaju moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu, odnosno kandidati koji dostavljaju dokumentaciju na stranom jeziku, dužni su uz istu dostaviti i ovjereni prijevod na hrvatski jezik. Iz priložene dokumentacije mora biti nedvojbeno jasno ispunjenje uvjeta propisanih natječajem. Pored navedenih obveznih priloga, kandidat može priložiti i druge priloge kojima potvrđuje svoja znanja, sposobnosti ili radno iskustvo – do 4 priloga. Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge u naznačenom formatu navedene u ovom natječaju. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj niti će biti pozvana na dopunu istih.
Testiranje i razgovor Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete bit će pozvani na testiranje radi utvrđivanja njihovih stručnih znanja, sposobnosti i vještina. Testiranje se sastoji od pisane provjere znanja i praktičnog zadatka. Upućujemo kandidate da za pripremu pogledaju informacije dostupne na internetskoj stranici www.pogon.hr, a posebno link POGON - O nama - Tko smo, te literaturu: 1.Pravilnik o proračunskom računovodstvu i Računskom planu (Nar. nov., br. 158/23). 2.Osnove računovodstva - udžbenik u prvom razredu srednje strukovne škole za zanimanje ekonomist/ekonomistica Autori: Maja Safret, Branka Marić, Ljerka Dragović-Kovač, Dubravka Hržica 3.Računovodstvo troškova imovine - udžbenik u drugom razredu srednje strukovne škole za zanimanje ekonomist/ekonomistica Autori: Maja Safret, Branka Marić, Ljerka Dragović-Kovač, Dubravka Hržica Najmanje 5 (pet) dana prije dana određenog za testiranje, na web stranici Pogona objavit će se poziv na testiranje te će svi kandidati o istom biti obaviješteni i putem maila. Za kandidata koji ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao prijavu i više se neće smatrati kandidatom prijavljenim na javni natječaj. Kandidati pozvani na testiranje, do termina testiranja moraju pribaviti uvjerenje nadležnog suda ili putem sustava e-Građani da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, ne starije od 30 dana. Ovisno o ostvarenim rezultatima na testiranju kandidati će biti pozvani na razgovor. Ostvarivanje prava prednosti i zaštita i čuvanje osobnih podataka Osobe koje se pozivaju na pravo prednosti sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17, 98/19, 84/21, 156/23), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 02/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03,148/13, 98/19), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) te članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine broj 84/21), dužne su u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, a imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Osobe koje ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17, 98/19, 84/21, 156/23), uz prijavu na natječaj dužne su priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja s popisom dokaza potrebnih za ostvarivanja prava prednosti: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ost varivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021 .pdf Osobe koje ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine broj 84/21), uz prijavu na natječaj dužne su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i uz prijavu dostaviti dokaze iz članka 49. stavka 1. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja s popisom dokaza potrebnih za ostvarivanja prava prednosti: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostva rivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civiln im%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf Sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinca u svezi s obradom osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka, svi dokumenti dostavljeni na natječaj poslani su slobodnom voljom kandidata te se smatra da je kandidat dao privolu za obradu svih podataka, a koji će se obrađivati isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka.
Način prijave i rezultati natječaja Prijave na natječaj s traženom dokumentacijom poslati elektroničkom poštom na mail adresu: [email protected], naslov: NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO „RAČUNOVODSTVENO- ADMINISTRATIVNI/A REFERENT/ICA“. Elektronička pošta s prijavom i svom dokumentacijom ne smije biti veća od 25 MB. Kandidati će dobiti povratnu elektroničku poruku s potvrdom zaprimanja prijave. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave natječaja. Natječaj je otvoren od 5. rujna 2024. do 20. rujna 2024. do 23.59 sati. Primitak prijave u propisanom roku utvrđuje se uvidom u vrijeme primitka elektroničke pošte s prijavom. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni elektroničkom poštom u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o izboru. Odluka o izboru bit će objavljena i na mrežnim stranicama Pogona sukladno članku 10. stavku 1. točka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 25/13, 85/15 i 69/22). Izabrani kandidat bit će pozvan na dostavu izvornika natječajne dokumentacije na uvid prije sklapanja ugovora o radu. Provoditelj natječaja zadržava pravo ne izabrati nijednog kandidata i poništiti natječaj.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
146522840
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.