Radnik u automatiziranom pogonu farmaceutske proizvodnje (m/ž)

5 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb – Črnomerec, Savski Marof – okolica Zaprešića
Rok prijave:
21.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske.

Pozivamo te da se pridružiš timu našeg klijenta, Pliva Hrvatska d.o.o., najveće farmaceutske tvrtke u Hrvatskoj i jedne od vodećih u regiji, kao

Radnik u automatiziranom pogonu farmaceutske proizvodnje (m/ž)
na lokacijama Zagreb – Črnomerec i Savski Marof – okolica Zaprešića


Što će biti tvoje svakodnevne obaveze?
• priprema radnog prostora, strojeva, uređaja i pomagala za proizvodni proces
• kontrola procesnih parametara
• podešavanje stroja (rastavljanje, montiranje, čišćenje, sastavljanje)
• pranje i priprema kontaktne ambalaže
• briga o čistoći radnog prostora
Posebne pogodnosti:
Zašto je rad u tvrtki Pliva prava prilika za tebe?
Prvenstveno jer će ti biti pružena mogućnost rada u profesionalnoj okolini, u kojoj ćeš istovremeno moći iskazati svoj potencijal i usvojiti nova znanja i vještine te steći vrijedno iskustvo. Primjerice, rad u visokoautomatiziranim pogonima za proizvodnju farmaceutskih sirovina i gotovih proizvoda, jedno je od karakteristika ove pozicije koje predstavlja suvremenost i ažuriranost poslovanja tvrtke. Nadalje, zapošljavanjem preko početnog ugovora na određeno vrijeme putem agencije za privremeno zapošljavanje, vrlo brzo možeš dobiti priliku za dugoročnije zaposlenje, a početak rada je prema dogovoru. Također, osigurana ti je:

• naknada za prijevoz, koji je za Savski Marof organiziran s dvije lokacije u Zagrebu (Zapruđe i Črnomerec)
• naknada za topli obrok (kojeg možeš konzumirati u restoranu za zaposlenike s pristupačnim cijenama)
• regres za godišnji odmor

Ako nisi hrvatski/a državljanin/ka, ne brini, pomoći ćemo ti s izdavanjem radne dozvole te preseljenjem na lokaciju rada.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo od tebe?
Prednost je ako si stekao/la zvanje tehničkog ili prirodoslovnog usmjerenja (kemijski, farmaceutski, prehrambeni, veterinarski tehničar), no možeš imati zvanje i iz nekog drugog područja. Također je poželjno ako imaš prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima, no nije presudno. Od izuzetne je važnosti spremnost na smjenski rad u jutarnoj, popodnevnoj i noćnoj smjeni te na rad vikendom, kao i spremnost na fizički rad.

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj putem linka za prijavu popunjavanjem obrasca ili prilaganjem svog životopisa. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected].

Prilikom prijave za posao preusmjerit ćemo te na stranicu karijera Electus DGS, no ne brini, nećeš trebati kreirati korisnički račun, već ćemo te zamoliti za osnovne podatke kako bismo mogli stupiti u kontakt s tobom.

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: