Radnik u centralnoj kuhinji (m/ž)
O poslu
• Prihvat i pregled kvalitete sirovina (povrće, meso, mliječni proizvodi itd.).
• Čišćenje, guljenje, rezanje, mljevenje i druge pripreme sastojaka.
• Skladištenje sirovina u skladu s higijenskim standardima.
• Briga o odgovarajućim porcijama i dekoraciji jela.
• Pakiranje hrane u ambalažu za transport ili posluživanje.
• Oznake na ambalaži s informacijama o sadržaju, rokovima upotrebe i sastojcima.
• Priprema hrane za dostavu u druge jedinice ili klijente.
• Čišćenje radnog prostora, opreme i pribora.
• Poštivanje higijenskih standarda i smjernica za sigurnu pripremu hrane (HACCP).
• Uklanjanje otpada i njegovo pravilno odvajanje.
Način rada:
• rad vikendom i praznikom
• smjena - poslijepodne
• smjena - prijepodne.
• redovna mjesečna primanja
• rad u veselom timu
• prijevoz plaćen u cijelosti
• mjesečni dodatak za prehranu
• mjesečni neoporezivi bonus za sezonu
• godišnji bonusi
• dar za djecu do 15 godina starosti
• bonus ukoliko se dovedu novi djelatnici.