Radnik u proizvodnji PVC stolarije (m/ž)

27 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Donja Bistra
Rok prijave:
18.10.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske.

Za našeg Klijenta, vodećeg proizvođača PVC stolarije i drugih proizvoda, tražimo motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji:

Radnik u proizvodnji PVC stolarije (m/ž)
(Donja Bistra)


Opis radnog mjesta:
Na ovom radnom mjestu radit ćeš u timu s troje do četvero kolega. Opis posla uključuje pripremu robe za proizvodnju, rad na stroju za laminiranje te podešavanje stroja pomoću imbus ključa. Također, pakiranje robe u palete te kontrolu kvalitete.
Posebne pogodnosti:
Na ovom radnom mjestu imat ćeš priliku raditi u modernom proizvodnom pogonu. Naš klijent tvrtka je koja odgovorno pristupa prema vremenu svojih zaposlenika te cijeni međusobno razumijevanje i fleksibilnost. Također, radno mjesto nudi:

• ugovor na neodređeno vrijeme sklopljen direktno s tvrtkom
• naknadu za prijevoz ovisno u udaljenosti (min. 70€ ako živiš do 10 km od lokacije, 100€ za udaljenost 10-20 km, 130€ za 20-30 km…)
• naknadu za prehranu te opciju osiguranog toplog obroka u svakoj smjeni
dodatne benefite: regres, uskrsnicu, božićnicu, dar za dijete
• kolektivni ljetni i zimski godišnji odmor i dane plaćenog dopusta pred blagdane
• slobodan dan za roditelje prvašića na prvi dan škole
• mogućnost ostvarivanja mjesečnog bonusa
• rad od ponedjeljka do petka u tri smjene
• rad u pozitivnoj i ugodnoj okolini
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Tražimo motivirane i odgovorne osobe koje bi se dugoročno priključile timu našeg klijenta. Od kandidata tražimo spremnost na rad u jutarnjoj, popodnevnoj i noćnoj smjeni od ponedjeljka do petka. Prethodno iskustvo u proizvodnji ili sličnim fizičkim poslovima je prednost, ali nije uvjet. Važan je odgovoran pristup radu te sklonost učenju i timskom radu.

Pozivamo zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj putem linka za prijavu. Bit će kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug. Ukoliko ti odgovaraju ponuđeni uvjeti, no više te zanima radno mjesto u skladištu slobodno pošalji prijavu putem istog linka.
U slučaju poteškoća s prijavom, možete poslati upit ili prijavu na [email protected] s napomenom za koji natječaj se javljate.

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: