Razvojni komercijalist za građevinsku opremu (m/ž)

27 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
18.10.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske.

Za našeg klijenta, vodećeg distributera građevinskog materijala na hrvatskom tržištu, tražimo sposobnu i motiviranu osobu za rad na poziciji

Razvojni komercijalist za građevinsku opremu (m/ž)
(Rijeka)


Koje će biti tvoje odgovornosti?
Veliku većinu vremena provodit ćeš na terenu, na području Kvarnera i Istre, u pronalasku novih kupaca u svrhu dogovaranja novih suradnji. Ipak, u samom početku u svrhu što boljeg uhodavanja u posao, određeni dio radnog vremena provodit ćeš u poslovnici upoznavajući se temeljito s prodajnim asortimanom.

Također ćeš pratiti rad konkurencije te predlagati mjere za unaprjeđenje prodaje, uz stalnu brigu o već postojećim kupcima. Naravno, surađivat ćeš i s ostalim odjelima unutar tvrtke te brinuti o ispunjavanju rokova naplate potraživanja.
Posebne pogodnosti:
Što možeš očekivati od poslodavca?

Bio bi zaposlen direktno kod našeg klijenta, i to na neodređeno vrijeme. Radit ćeš u jednoj smjeni od ponedjeljka do petka, uz dvije subote mjesečno prva tri mjeseca dok upoznaješ maloprodaju. Osigurani su ti bonusi prema prodajnom učinku, kao i službeni automobil na korištenje 24h/dan. Radeći u ovoj uspješnoj i stabilnoj tvrtki, otvorit će ti se prilika za daljnji profesionalni rast i razvoj.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Na kraju, što očekujemo od tebe?

Iskustvo rada u prodaji građevinskog materijala je prednost, no i ako si samo upoznat s istim bit će dobar početak. Posebno je poželjno prethodno iskustvo u terenskom radu s kupcima te da imaš već razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Zbog prirode posla nužna je vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je i dobro poznavanje rada u MS Office programima.

Ako te krasi pouzdanost, samostalnost i proaktivnost, te si uz to usmjeren na postizanje ciljeva, tada je ovo pozicija za tebe!

Pozivamo zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj klikom na opciju PRIJAVITE SE ZA POSAO. Ako imate poteškoće sa slanjem prijave, možete nas kontaktirati slanjem upita na [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: