Referent u nabavi građevinske opreme (m/ž)

24 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
09.11.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj.

Za našeg Klijenta, vodećeg distributera građevinskog materijala na hrvatskom tržištu, tražimo sposobnu i motiviranu osobu za rad na poziciji

Referent u nabavi građevinske opreme (m/ž)
(Zagreb)


Koje će biti tvoje odgovornosti?
Zaprimat ćeš i obrađivati zahtjeve za pokretanje postupka nabave, što uključuje izradu narudžbi i nabavu robe, izradu kalkulacija, održavanje optimalnog stanja zalihe materijala i sl. Također ćeš definirati, izrađivati i provoditi plan nabave za dobavljače te s njima svakodnevno kominicirati.

Brinut ćeš se o nabavi materijala u traženoj kvaliteti, rokovima i planiranim troškovima te kontinuirano istraživati domaća i inozemna tržišta nabave. Osim toga rješavat ćeš reklamacije i pružati operativnu podršku drugim organizacijskim odjelima.
Posebne pogodnosti:
Što možeš očekivati od poslodavca?
Bio bi zaposlen direktno kod našeg klijenta, i to na neodređeno vrijeme. Radit ćeš u jednoj smjeni od ponedjeljka do petka, dok ćeš prva 3 mjeseca biti aktivno mentoriran u svrhu uhodavanja u rad s ovom vrstom asortimana. Osigurani su ti benefiti poput božićnice, uskrsnice, regresa i dara za djecu. Radeći u ovoj uspješnoj i stabilnoj tvrtki, otvorit će ti se prilika za daljnji profesionalni rast i razvoj.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Na kraju, što očekujemo od tebe?
Iskustvo rada u nabavi ili prodaji građevinskog materijala je prednost, no i ako si samo upoznat s istim bit će dobar početak. Razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine, kao i upoznatost s logističkim procesima također su poželjni. Dobro poznavanje engleskog jezika je nužno, dok je znanje njemačkog dodatan plus. Svakako je poželjno i napredno poznavanje rada u MS Office programima.

Ako te krasi proaktivnost, sistematičnost i pouzdanost, te si uz to usmjeren na postizanje ciljeva, tada je ovo pozicija za tebe!

Pozivamo zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj klikom na opciju PRIJAVITE SE ZA POSAO. Ako imate poteškoće sa slanjem prijave, možete nas kontaktirati slanjem upita na [email protected]

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: