Šef kuhinje a la carte (m/ž)
Šef kuhinje a la carte (m/ž)
Zaton (Zadar)
Posjedujete višegodišnje iskustvo u turizmu, u vođenju kuhinje restorana ili hotela? Timski ste igrač i uvijek željni novih znanja i prilika? Ako tražite nove poslovne izazove i kompaniju kojoj biste mogli ponuditi svoje bogato iskustvo, slobodno nas kontaktirajte odmah i pošaljite nam svoj životopis!
OPIS POSLOVA
- Organizacija, koordinacija i nadzor rada u kuhinji a la carte restorana
- Odgovornost za rad i poslovanje kuhinje
- Izrada a la carte jelovnika, sastavljanje normativa jela i odgovornost je za pridržavanje normativa, te usklađivanje s novim trendovima u ugostiteljstvu
- Narudžba potrebnih namirnica, nadzor preuzimanja namirnica, sirovina i materijala, briga o njihovom pravilnom čuvanju
- Briga o racionalnoj potrošnji namirnica, provođenje aktivnosti usmjerene ka optimizaciji troškova
- Odgovornost za kvalitetu jela i usluga
- Odgovornost za sanitarnu ispravnost hrane
- Odgovornost za provođenje HACCP-a u prostoru kuhinje
- Sudjelovanje u donošenju plana radne snage kuhinje Raspored rada kuhinjskog osoblja, uvođenje u rad i obuka novih radnika
POTREBNA ZNANJA, VJEŠTINE I RADNO ISKUSTVO
- Minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima šefa kuhinje
- Razvijene komunikacijske vještine, pozitivan i pristupačan stav
- Fleksibilnost i spremnost na prilagodbu različitim radnim zadacima i vremenima
- Timski rad i spremnost na daljnji razvoj
- Samostalnost, dobre organizacijske vještine i proaktivan pristup svakodnevnom poslu
- Aktivno korištenje engleskog jezika
ŠTO NUDIMO
- Posao tijekom cijele godine
- Rad u dinamičnom i inovativnom radnom okruženju
- Mogućnost daljnjeg učenja i edukacije
- Organiziran smještaj i topli obrok
- Ostale pogodnosti za zaposlenike
Više informacija o radnom mjestu potražite na našim web stranicama:
www.turisthotel.com.hr ili https://www.zaton.hr/