Šef kuhinje (m/ž) HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Njemački jezik
najava na telefon: 021 740160
e-mailom: [email protected]
Opis posla: Upravljanje i organizacija rada svih kuhinjskih timova (glavni restoran, pizzeria, grill).
Razvoj i izmjena jelovnika u suradnji s vlasnicima hotela kako bi se zadovoljile potrebe gostiju.
Praćenje i upravljanje zalihama, narudžbama i troškovima hrane i opreme.
Obuka i motivacija kuhinjskog osoblja te osiguravanje visokih standarda kvalitete pripremljenih jela.
Održavanje najviših higijenskih standarda i pridržavanje svih sigurnosnih propisa.
Kvalifikacije: Iskustvo rada kao chef ili sous-chef kuhinje u sličnim ugostiteljskim objektima.
Strast prema gastronomiji i kreativnosti u kreiranju jela.
Izvrsna organizacijska sposobnost i vođenje tima.
Poznavanje svih aspekata sigurnosti hrane i higijenskih standarda.
Profesionalan pristup radu i sposobnost rada pod pritiskom.
Nudimo: Priliku za rad u prestižnom hotelu na prekrasnom otoku Braču.
Mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja.
Rad u dinamičnom timu stručnjaka.
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.