Šef kuhinje/ šefica kuhinje HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
e-mailom: [email protected]
Planira potreban broj dnevnih obroka prema dnevnim izvještajima odjela recepcije
Vodi računa i kontrolira postavljene normative i optimalno korištenju sirovina u cilju racionalizacije troškova hrane i pića
Odgovara za pridržavanje zadanog ciklusa menija te kvalitete svih obroka koji se poslužuju i njihove prezentacije
Vrši kontrolu nad svim fazama pripreme jela
Kontrolira sanitarne i zdravstvene uvjete rada u kuhinji, uvjete zaštite na radu te implementaciju i primjenu HACCP standarda u svim fazama rada u kuhinji
Poznaje i prati budžetirane i ostvarene troškove hrane i pića
U suradnji sa sektorom hotelskih operacija i menadžmentom hotela vodi i delegira obuku zaposlenika na radnom mjestu te potiče njihovu kreativnost
Prati nove trendove u pripremi i prezentaciji hrane te radi na osobnom usavršavanju u struci
U suradnji sa sektorom hotelskih operacija i menadžmentom hotela implementira i razvija nove proizvode u svrhu povećanja kvalitete
Odgovorno se ponaša prema vlasništvu gosta, poslodavca i kolega
Ocjenjuje rad zaposlenika prema Bluesun standardu
Djeluje u skladu s Bluesun standardima i priručnikom hotelskih operacija te služi kao primjer ponašanja
Drugi poslovi prema uputi nadređenog radnika i/ili Poslodavca
Potrebno: Izražene vještine upravljanja i vođenja tima
Izražene organizacijske vještine, samoinicijativnost i sposobnost upravljanja većim obujmom posla
Određivanje prioriteta i orijentiranost na postizanje ciljeva
Izražena orijentacija prema usluzi, kvaliteti i gostu
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.