SOS teta (ž/m)

1 dan do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Ladimirevci
Rok prijave:
20.09.2024.

Natječaj za radno mjesto:

SOS TETA (ž/m) u SOS Dječjem selu Ladimirevci




SOS Dječje selo Ladimirevci brine se za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Obiteljski tip skrbi je ono što nas čini posebnima, a djeci pruža siguran dom i bezbrižno odrastanje. Djeca predškolske i osnovnoškolske dobi smještena su u SOS Dječjem selu Ladimirevci. U svakoj SOS kući jedna SOS mama vodi jednu SOS obitelj (do šestero djece), a njen najveći oslonac je upravo SOS teta.

SOS teta pomaže SOS mami u odgoju i skrbi oko djece unutar SOS obitelji, te zamjenjuje SOS mamu u periodu odsutnosti. Prima redovitu plaću i dodatak na plaću kada mijenja SOS mamu. Ima pravo na godišnji odmor i dodatne slobodne dane, a postoji i mogućnost smještaja u SOS Dječjem selu. Podrška je osigurana od strane Stručnog tima za razvoj djece, SOS obiteljskih pomoćnica, Administrativnog tima, SOS kućnih majstora.

Više o radu SOS Dječjeg sela možete saznati na sljedećoj poveznici www.sos-dsh.hr.   


Opis posla:

  • Podrška SOS mami unutar SOS obitelji (8 sati dnevno) ili cjelodnevna zamjena za SOS mamu tijekom odsutnosti (npr. tijekom korištenja godišnjeg odmora, bolovanja ili slično)
  • Podrška u odgoju djece
  • Podrška u vođenju kućanstva (SOS obitelji)
  • Suradnja sa djelatnicima Stručnog tima za razvoj djece
  • Mogućnost napredovanja na poziciju SOS mame

Uvjeti potrebni za prijavu: 

  • Najmanje srednja stručna sprema (SSS) 
  • Spremnost na specifičnost rada (i života) u SOS Dječjem selu Ladimirevci – spremnost na punopravne zamjene SOS mama u skladu sa dogovorenim rasporedom rada

Naša očekivanja od kandidata:

  • Tolerantnost i pouzdanost 
  • Organiziranost i odgovornost
  • Izražene komunikacijske vještine, ugodnost i fleksibilnost u radu s ljudima
  • Želja za kontinuiranim učenjem i usavršavanjem
  • Motivacija za rad s djecom.


Ako ste osoba koja želi raditi sa djecom, želite djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi pružiti stalan i siguran dom. Tražite posao koji vidite kao dugoročni poziv i u njemu prepoznajete i način života kakav želite voditi, kako bi djeca koja su nam povjerena na skrb stvarala dugoročne i stabilne veze. Ukoliko se dobro snalazite u novim situacijama i spremni ste se suočiti sa izazovima nove karijere kako bi djeci koja su nam povjerena na brigu i skrb omogućili sretno djetinjstvo, prijavite se na natječaj za radno mjesto u SOS Dječjem selu Ladimirevci i postanite nova SOS TETA.

Molimo Vas da nam u vidu prijave pošaljete svoj životopis, kako bi imali uvid u Vaše dosadašnje radno iskustvo te motivacijsko pismo, u kojem Vas molimo da nam opišete svoju motivaciju za prijavu na radnu poziciju SOS tete u SOS Dječjem selu, na e-mail adresu [email protected] s naznakom „SOS teta“. Veselimo se Vašoj prijavi!
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas nazovite na broj 095 31 21 888 svakog radnog dana između 9-16h. 

* Kandidati koje izaberemo dužni su prije zapošljavanja dostaviti Uvjerenje da se protiv njih ne vodi kazneni postupak *

Brza prijava

Pošaljite zamolbu za posao i prijavite se na ovo radno mjesto.
Prijavite se za posao →