Specijalist/ica za ljudske potencijale  HZZ OGLAS

12 dana do isteka
Poslodavac:
Spectre Technology društvo s ograničenom odgovornošću za računalno programiranje
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
03.10.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Njemački jezik
Informatička znanja:
Potrebno napredno poznavanje informatike excel
word
upotreba računalnih programa
upravljanje projek
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Spectre Technology društvo s ograničenom odgovornošću za računalno programiranje
Kontakt:
Ostale informacije:
Spectre Technology je digitalna zdravstvena tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih medicinskih uređaja (SaMD) i digitalnih terapeutskih (DTx) proizvoda. Naš tim stručnjaka pruža vrhunske usluge savjetovanja, regulative i razvoja, usmjerene na unapređenje zdravstvenih rješenja. Tražimo motiviranog i iskusnog stručnjaka za ljudske potencijale kako bismo unaprijedili naše HR procese i podržali našu rastuću organizaciju.
Opis posla: Specijalist za ljudske potencijale bit će ključan član našeg tima, odgovoran za upravljanje svim aspektima ljudskih resursa, uključujući zapošljavanje, obuku, razvoj zaposlenika i upravljanje učinkom. Ova uloga zahtijeva strateško promišljanje i operativnu izvrsnost kako bi se osigurala podrška našim poslovnim ciljevima.
Opis posla: - Razvijanje i implementacija strategija zapošljavanja koje privlače vrhunske talente iz life sciences i digitalne zdravstvene industrije. - Upravljanje procesom regrutacije, uključujući oglašavanje radnih mjesta, selekciju kandidata, vođenje intervjua i onboarding novih zaposlenika. - Razvijanje i implementacija programa obuke i razvoja za zaposlenike kako bi se osigurala kontinuirana profesionalna evolucija i usklađenost s industrijskim standardima. - Izgradnja i održavanje pozitivne radne kulture koja potiče angažman zaposlenika, inovacije i suradnju. - Upravljanje procesima evaluacije učinka i davanja povratnih informacija kako bi se poboljšala učinkovitost i postizanje ciljeva. - Praćenje i osiguravanje usklađenosti s relevantnim zakonskim i regulatornim zahtjevima u području ljudskih resursa. - Suradnja s menadžmentom i timovima za vođenje projekata s ciljem usklađivanja HR strategija s poslovnim ciljevima. - Priprema i prezentacija izvještaja o HR metrikama, trendovima i inicijativama za poboljšanje radnog okruženja.
Kvalifikacije: - VSS u području menadžmenta ljudskih potencijala, psihologije, prava ili srodnom području. - Minimalno 3 godine iskustva u upravljanju ljudskim resursima, po mogućnosti u industriji zdravstva, tehnologije ili life sciences. - Duboko razumijevanje HR praksi i zakonskih propisa u EU. - Iskustvo u regrutaciji, razvoju zaposlenika i upravljanju učinkom. - Izvrsne komunikacijske, organizacijske i interpersonalne vještine. - Sposobnost rada u dinamičnom i brzorastućem okruženju. - C2 znanje hrvatskog i engleskog jezika; poznavanje dodatnog jezika je prednost (njemački, nizozemski itd.)
Što nudimo: - Priliku za rad u inovativnoj i brzo rastućoj tvrtki. - Dinamično radno okruženje s mogućnostima za profesionalni rast i razvoj. - Konkurentna plaća i beneficije. - Rad u međunarodnom timu stručnjaka.
Ako ste strastveni prema ljudskim potencijalima i želite biti dio tima koji oblikuje budućnost zdravstvene skrbi, pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo na "[email protected]" do 3. listopada 2024.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
146287928
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.