Stručni suradnik psiholog pripravnik, mag. psihologije (m/ž)  HZZ OGLAS

22 dana do isteka
Poslodavac:
BISKUPIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA RUĐERA BOŠKOVIĆA s pravom javnosti
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
19.11.2024.

O poslu

Mjesto rada:
DUBROVNIK, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Traži se pripravnik
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
pripravnik
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
BISKUPIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA RUĐERA BOŠKOVIĆA s pravom javnosti
Kontakt:
mobitel: 091 3233993
pisana zamolba: Poljana Ruđera Boškovića 6, 20000 Dubrovnik
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 126/12 - pročišćeni tekst, 94/13, 152/14, 7/17, 68/18, 98/19, 64/20, 151/22 i 156/23), Biskupijska klasična gimnazija Ruđera Boškovića s pravom javnosti iz Dubrovnika raspisuje N a t j e č a j za radno mjesto: Stručni suradnik psiholog – pripravnik, 1 izvršitelj/ica na određeno, puno radno vrijeme
Kandidati koji se prijavljuju na natječaj uz opći uvjet za zasnivanje radnog odnosa, u skladu s općim propisima o radu, moraju ispunjavati i posebne uvjete prema članku 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Kandidati koji se prijavljuju na natječaj moraju biti prijavljeni u evidenciju nezaposlenih osoba koju vodi Zavod za zapošljavanje. Uz prijavu i životopis, kandidati su obvezni priložiti presliku dokaza o stečenoj naobrazbi, presliku domovnice, uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv njega ne vodi kazneni postupak sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja), elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starije od mjesec dana od dana objave natječaja). Prilozi se dostavljaju u neovjerenoj preslici, a izabrani kandidat je prije sklapanja ugovora o radu dužan predočiti izvornike.
Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08) na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu sa člankom 102. i 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 127/17), uz prijavu na natječaj u zamolbi dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 Kandidati koji se pozivanju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su se u prijavi za natječaj pozvati na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidati koji ispunjavaju uvjete za ostvarivanje tog prava, dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta te sve dokaze potrebne za ostvarivanje prava prednosti u skladu s posebnim propisima prema kojima isto pravo ostvaruju. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve priloge navedene u natječaju. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Kandidati koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu sa svim prilozima odnosno ispravama i ispunjavaju uvjete natječaja dužni su pristupiti procjeni odnosno vrednovanju kandidata sukladno Pravilniku o procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje. Obavijesti o datumu i vremenu procijene odnosno vrednovanja kandidata, kao i sadržaj i način vrednovanja, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za vrednovanje bit će objavljeni na web stranici škole http://www.gimnazija-klasicna-rboskovic-du.skole.hr/ Kandidati prijavom na natječaj daju privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta slati na adresu: Biskupijska klasična gimnazija Ruđera Boškovića s pravom javnosti, 20000 Dubrovnik, Poljana Ruđera Boškovića 6, ili putem e-maila na adresu: [email protected] .

Natječaj je objavljen 10. listopada 2024. na oglasnoj ploči i web stranici Škole, te oglasnoj ploči i web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i otvoren je do 19. studenog 2024. KLASA: 112-02/24-01/2 URBROJ: 2117-38-24-1
U Dubrovniku, 10. listopada 2024.
_____________________ Tomislav Sikavica, ravnatelj
Potrebno je da je kandidat prijavljen u Evidenciji HZZ-a.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
147790166
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.